Впевнена перемога виводить «Авіатор» на другу сходинку групи А

18 лютого на паркеті спорткомплексу НАУ відбулась гра 9 туру змагань з футзалу серед студентських команд столиці, де місцева команда НАУ приймала гостей з ТНУ імені Вернадського.

НАУ був фаворитом протистояння і з перших хвилин взявся за діло. Змарнувавши на початку матчу чудову нагоду відкрити рахунок, НАУ все таки забив першим вже на 4 хвилині, відзначився Владислав Ткаченко. Після забитого голу Авіатор продовжував контролювати гру і вже через 6 хвилин після першого голу Богдан Стрельчук забиває 2 гол своєї команди. В кінцівці тайму гол Владислава Кошленка здавалось хоронить шанси ТНУ на успіх у цьому матчі, однак на останній хвилині матчу ТНУ заробляє пенальті, який впевнено реалізовує Ягьяєв Алім.

На початку 2 тайму ТНУ скорочує відставання до 1 голу, забиває Євген Власенко. Але Авіатор відчувши натиск збоку суперників віддвинув гру від своїх воріт і згодом Ілля Козаренко забив 4 гол, після чого ТНУ остаточно опустили руки. В кінцівці матчу Владислав Кошленко забиває 5 команди і встановлює остаточний рахунок матчу – 5:2.

Олег Бойко

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

 
19 лютого 2020

 335 переглядів

 
 
123123