Старт другого кола змагань з футзалу! Анонс матчів 11.02 - 15.02

Після тривалої зимової перерви лідери Вищої ліги з НПУ ім. Драгоманова зустрінуться з п’ятою командою в турнірній таблиці, яка має шанси наблизитись до когорти лідерів.

Зустріч новачків Першої ліги, які дуже непогано зарекомендували себе в першому колі змагань. Чи зможе команда «Університет культури» нав’язати боротьбу лідеру Першості?

Сусіди в турнірній таблиці, які мають по 10 набраних очок і для них ця зустріч буде дуже принциповою.

Цю зустріч можна назвати «боротьба за перші набрані очки». Дійсно обидві команди ще не здобували очок, проте мають намір змінити це вже у першому матчі другого кола.

Друга та третя команда Першості зіграють в очному протистоянні, де може визначитись конкурент команди НАВС за золоті медалі по завершенню сезону.

Гра команд, що ще не втратили шансів зачепитись за призові місця Першості. Проте тільки перемога може наблизити одну з них до цієї мети.

Обидва аутсайдери Першої ліги зустрінуться в матчі, за підсумками якого одна з команд матиме шанс залишити останні місця в таблиці.

Друге коло змагань з футзалу тільки розпочинається, а отже у обох команд ще є можливість покращити своє турнірне становище. Чудова боротьба за дуже важливі три очки.

Чергова зустріч двох дебютантів Першої ліги, які дуже непогано себе проявили в першому колі змагань. Та чи вдасться їм продовжувати триматись на рівні, після зимової перерви?

Дискваліфікації:

Козiй 11.02. (НУБiПУ)

Никоненко 15.02. (Університет ім. Б. Грінченка)

Пруднiков 12.02. (КНУКіМ)

Антоненко 12.02. (IКВС)

 

 
11 лютого 2019

 541 перегляд

 
 
123123