НУБіПУ зрівнює рахунок завдяки дублю Козія

20 грудня, у рамках сьомого туру Вищої ліги з ФАСК студентська команда з Національного університету біоресурсів і природокористування, на полі КНУБіА, приймала суперників з Київського університету імені Бориса Грінченка.

У минулих своїх зустрічах команди виступили не ідентично: НУБіП здобув перемогу над КНТЕУ, а КУ ім Б. Грінченка – навпаки, мінімально поступився НПУ ім М. Драгоманова. Тому для обох цей матч був перевіркою на стабільність. Принциповість розігрівала атмосферу на полі - велику роль відіграє кожне отримане очко. Саме це для гравців виступало метою номер один у матчі – здобути перемогу, бодай, у мінімальному розриві. Адже скоро фінал, а команди займають принципові позиції у турнірній таблиці. Зі стартових хвилин у футбольному поєдинку ініціативою заволоділи футболісти НУБіПу, які одразу почали шукати щастя у воріт суперника. Протягом перших п’яти хвилин студенти мали змогу повести у рахунку. Олексій Заїка закривав подачу із лівого флангу, проте Сергій Седляр читав такий розклад подій і впевнено очікував шкіряного у себе в руках. Втім, наполегливість гравців тільки зростала, і наступна хвилина стала гольовою. Результативний стандарт із центру поля, який виконував Олег Ставничий повів команду з НУБіПу вперед. Тим часом, гості також мали декілька нагод, щоб відзначитися. Особливо був небезпечний удар Андрія Співакова – футболіст після викидання із-за меж поля пробивав із розвороту. Голкіпер врятував свою команду. До цього на власній половині поля помилився гравець НУБіПу – Олег Чоботар скористався моментом, але м’яч пролетів повз поперечину. Палкий темперамент обох команд піднімав градус на полі, тому не було несподіванкою те, що під кінець першого тайму гравці з обох сторін отримали «гірчичника» від арбітра.

Дещо вирівняти гру КУ ім. Б. Грінченка вдалося у другому таймі. На двадцять другій хвилині Владислав Шаповал наважився на дальній удар у правий кут воріт. Кіпер не надто вдало його вибив, і м’яч закотився прямо у ворота. Наступна ластівка залетіла у ворота господарів вже через десять хвилин. Поперечний пас у центрі поля на Олега Чоботаря, дав змогу футболісту взяти гру на себе та проявити свій потенціал. Сильний удар сколихнув сітку суперника – 2:1. Для господарів знадобився тайм-аут, і не дарма. Налаштовані рішуче футболісти, змінили тактику і відповідь довго чекати не прийшлось. На лінії карного майданчика Богдан Козій майстерно розібрався із гравцями гостей і влучно пробив у нижній кут воріт. Слід відзначити, наполегливу гру Богдана у даній зустрічі. Хлопцю вдалося оформити дубль на останніх секундах основного часу. Що не на жарт розізлило суперника, адже, на останній хвилині гравці КУ ім. Б. Грінченка зуміли пробити оборону воротарської зони, та прострілити у протилежний кут від голкіпера. Здавалось, що гості вийдуть переможцями у матчі, проте весь план змінив Богдан. Гол від другого номеру зрівняв рахунок перед свистком арбітра, щодо завершення матчу. НУБіП та КУ ім. Б. Грінченка грають у нічию 3:3. Перші покращують свою статистику, а другі – продовжують свою серію без перемог у двох матчах.

Тетяна П'ятковська

Фото: Володимир Чахоян

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
21 грудня 2018

 428 переглядів

 
 
123123