Перша перемога для ВІТІ ім Героїв Крут у новому році

5 лютого, у Першій лізі відбулися змагання з футзалу, в одинадцятому турі, номінальні господарі з Державного інституту інфраструктури та технологій приймали однолітків з ВІТІ ім. Героїв Крут. Гра проходила на полі спортивного комплексу НУХТ.

Перша гра у 2019 розпочалася з того що, розвівши мяч в центрі поля, гості одразу почали атакувати, та забили ледве не першим ударом. Так рахунок було відкрито на першій хвилині, це надпотужний удар вдався п’ятому номеру Богдану Крименцю. Такий початок не зміг підкосити команду ДУІТ, тому вони змогли відсунути гру від воріт та навіть атакувати у відповідь, але через брак майстерності влучити у ворота їм не вдавалося. Натомість гості більш небезпечніші, так спочатку удар від гравця ВІТІ був заблокований але на добиванні першим встигає зіграти п’ятнадцятий номер Павло Тимофєєв, він на 12 хвилині подвоює рахунок для своєї команди. Після цього можна згадати супер момент який створила команда господарів, так з кількох метрів на добиванні Вадим Рибальченко не спромігся влучити у порожні ворота. Але господарям все ж таки вдалося вразити ворота суперника у першому таймі, так на 13 хвилині Олександр Лисенко все зробив сам, він отримавши мяч в центрі поля спромігся протягнути його аж до самої воротарської, а вже звідти пробити точно поміж ніг голкіперу суперника. Отож перша половина зустрічі завершилася з рахунком 1:2 на користь гостей.

Здавалося що у другий тайм команди покажуть ще запеклішу боротьбу але інтриги не сталося. Так вже на 2 хвилині другого тайму рахунок збільшує Павло Тимофєєв, після чудово розіграної комбінації йому лише залишалося закотити м’яча в пусті ворота, що він зробив. А ще за декілька хвилин рахунок став розгромним так на простріл на дальню стійку відгукнувся десятка команди гостей Дмитро Лобанов, він без перешкод переправив м’яча у сітку. Такий розвиток подій надавав сили команді гостей атакувати ще більше на все що спромоглися господарі так це на поодинокі контр-випади які нажаль точним ударом так і завершилися. Натомість у їх суперника з реалізацією було все гаразд, так вже наприкінці тайму команда гостей забила ще двічі. Спочатку на 39 хвилині Павло Тимофєєв забиває третій мяч для себе в цій зустрічі, а вже на останній хвилині він же забиває останній мяч у зустрічі таким чином оформлюючи покер та приносить команді перемогу

Отже рахунок у матчі 6:1 на користь команди ВІТІ ім. Героїв Крут які спромоглися на виїзді здобути таку важливу перемогу.

Дмитро Івашков

Фото: Дмитро Івашков

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
6 лютого 2019

 579 переглядів

 
 
123123