«Драгоманівки» потужно перемагають

Відбулась чергова зустріч жіночих команд Вищої Ліги НПУ та НУБіПУ. Господарки являються явними фаворитками і результативність гри можна передбачити, але з перших хвилин «блакитні» їм не поступаються, намагаючись рухатись на максимумі. І педагоги розпочинають забивати гол за голом 5:0, але через те що дівчата намагаються забивати самостійно, не всі передачі стають виграшними. «Аграрниці» ж тримають оборону та намагаються забити повз голкіпера суперниць та грають вони зависоко, потужність удару не забезпечує чіткості забивання. Комбінації «драгоманівок» Каріни Дулуб та Марії Поліщук приносять команді до кінця першого тайму ще п’ять голів у сітці гостей.

Здавалося б після перепочинку дівчата мають грати запекліше, але «блакитні» попри максимальні швидкості, не встигають за «червоними» тому гра на випередження не досить вдала. У свою чергу господарки повністю переносять гру на половину суперниць і демонструють вже справді командну гру. Найчисельніші пробивання виконує гравець під №7 Вікторія Кодинець, дівчатам вдається забити аж дев’ять м’ячі і встановити результат 19:0. «Аграрниці» однозначно поступаючись у силі господаркам. Прориваючись до воріт суперниць, гості виконують гарні передачі та створюють небезпечні моменти, вболівальники впевнені що вони заб’ють, але доля їм так і не посміхнулась.

Команда НПУ ім. Драгоманова в черговий раз підтвердила своє лідерство та показала смачну гру, хоча дівчата НУБіП теж грали активно їм не пощастило здобути перемогу проти справді сильного суперника.

Вікторія Котощук

Фото: Ірина Гуріна

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК -Parimatch.ua  

www.parimatch.ua  

www.facebook.com/parimatch.ua  

vk.com/pari_match_ua

 
17 березня 2016

 752 перегляда

 
 
123123