«Будівельник» сенсаційно перемагає лідера групи Б

Ігровий тиждень розпочався матчем 5 туру змагань з футзалу серед студентських команд, в якій «Будівельник» приймав колектив НУХТ на паркеті спортивного комплексу Київського національного університету будівництва і архітектури.

Лідер групи Б – команда університету харчових технологій мала стовідсотковий результат до цієї зустрічі, здобувши чотири поспіль перемоги. Не всі ці звитяги давалися легко підопічним Тараса Шпички, але й очевидних суперників в боротьбі за лідерство в групі не було. Натомість «Будівельники» зазнали єдиної прикрої поразки, яка допомогла команді віднайти той баланс між спортивною злістю та бажанням не повторювати такий результат. Господра розпочали гру з контролю, але швидко втратили м’яч, а ініціатива перейшла на бік гостей. Вони виглядали краще першу половину, але довести справу до вирішального удару часто не вдавалось. Натомість команда з КНУБА дочекалась своєї нагоди на 16-й хвилині, коли Артем Криворучко заробив штрафний поблизу воріт суперника та самостійно вколотив м’яч під поперечку рамки Назара Мазуренко. Господарі вистояли до перерви та не дозволили суперникам зрівняти рахунок ще в першій двадцятихвилинці.

Друга половина гри розпочалась з тотального контроля від команди НУХТ, вони майже не давали «будівельникам» простору на власній половині та катали м’яч поблизу володінь Володимира Щура. Але на 23-й хвилині підопічні Олексія Кузнецова вибігли в швидку контр-атаку, яку потужним ударом під поперечку воріт завершив Максим Хамко. Після цього господарі на деякий час забули навіть про контр-атаки та відверто грали на «відбій». В середині другого тайму гості таки змогли скоротити відставання, коли Олександр Якобнюк не встиг повернутись на власну половину, тому Богдан Корольчук разом з партнерами розіграв зайвого та переправив м’яч у сітку воріт. Загалом із команди НУХТ слід відзначити Корольчука, який грав цілком впевнено та не боявся брати гру на себе. Але його одного було замало, тому гості вирішили грати з п’ятим польовим. Кілька небезпечних ударів не дали бажаного результату, а от господарі навпаки змогли впіймати суперника на помилці, а точний удар з власної половини поля по пустим воротам від Максима Хамко, який оформив дубль, встановив остаточний рахунок в матчі 3:1 на користь колективу КНУБА. Тож це перша поразка для «харчовиків» у поточному сезоні, а для «будівельників» це шанс піти на зимову перерву в трійці кращих команд групи Б.

Владислав Третяк

Фото: Володимир Чахоян

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
3 грудня 2019

 636 переглядів

 
 
123123