«Авіатор» переграв НУБіПУ в матчі 4 туру

28 листопада в спортивному комплексі Національного авіаційного університету відбулась гра 4 туру змагань з футзалу серед студентських команд ЗВО столиці, в якій місцева команда «Авіатор» зустрічалась з колективом НУБіПУ.

Здобувши перемогу в цій грі, команда НУБіПУ могла вийти на другу сходинку в групі А та збільшити відрив від переслідувачів на 2 очки. Натомість «авіатори» в минулому турі відчули смак перемоги в поєдинку з «європейцями» та прагнули продовжити здобувати очки. З перших хвилин гри було зрозуміло, що гості недооцінили команду НАУ та трохи зухвало поставились до цього матчу. «Нубіпівці» забагато фолили та інколи приймали дивні рішення не на користь простої та ефективної гри. Натомість господарі вичекали свого моменту та на 12-й хвилині, завдяки помилці голкіпера суперників, відкрили рахунок в матчі. Кирило Лубенець першим зорієнтувався в ситуації та переправив м’яч у ворота. Спроби відігратись до перерви у гостей були марними, навпаки вони були ближчими до того, аби пропустити вдруге. Але перша половина гри завершилась із рахунком 1:0 на користь підопічних Ігоря Дайнеко.

По перерві команди грали більш-менш спокійно та намагались реалізувати свої напівмоменти, але непогано себе проявляли воротарі. На 27-й хвилині рахунок в матчі було подвоєно, завдяки чудово розіграній комбінації гравцями «Авіатору», яку точним ударом завершив лідер команди з НАУ – Іван Васильєв. Загалом Васильєв і компанія справили непогане враження від цієї гри та продемонстрували, що їх не потрібно недооцінювати. В минулому сезоні на ці ж граблі наступила команда з КНТЕУ, цього разу НУБіПУ. Гості помітно нервували, атому забагато фолили та сперечалися з арбітрами, але це не допомогло бодай одного разу вразити ворота «авіаторів». Тому 2:0 на користь колективу з «авіаційного», які набирають 7 очок і тепер одразу в трьох команд в групі А по 7 набраних очок.

Владислав Третяк

Фото: Володимир Чахоян

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
29 листопада 2019

 481 перегляд

 
 
123123