КУБГ - другий фіналіст Кубку ФАСК

У четвер відбулась довгоочікувана вболівальниками зустріч команд Київського університету імені Б. Грінченка та Університету державної фіскальної служби України, результати якої мали або наблизити хлопців до перемоги або ж позбавити шансу боротись далі. Команди відкрили гру впевнено і одразу  перейшли до атак позицій суперника. Блакитні «грінченківці» намагаються тримати оборону і грати на контратаках. Та це не завадило гостям без зайвих зусиль відкрити  рахунок на початку тайм -  Щериця дійшов майже від центрального кола до початку карного майданчику й невідпорно пробив у кут воріт - 0:1.

"Грінченківці"  починають грати ще жорсткіше й видряпувати навіть безнадійні м'ячі. «Блакитні» ще більш активізуються й під завісу тайму й таки зрівнюють рахунок -  Штика виявився найбільш розторопним у воротарському майданчику УДФСУ й заштовхав "круглого" в сітку.

Опісля цього перший тайм суперників плине в перемінному характері -  команди створюють низку небезпечних моментів і навіть встигають сперечатись  арбітром, але завершують першу половину матчу з незмінним рахунком.

Другий тайм команди проводять в жорстокій боротьбі за м’яч, за що отримують жовті картки від арбітра та незначні фізичні пошкодження. Виникає бізліч моментів як в одних, так і в інших воріт, та голкіпери грають надійно.Згодом  втома гравців вдається в знаки й команди не ризикують. Тому гру доводиться завершувати пробиванням пенальті, які і вирішує переможця. Після реалізації «стандартної» серії з п’яти ударів настав час пробиття «на вильот». Й у цій дуелі саме Капуста виявився кращим й відбив удар гравця УДФСУ.  7:6 -  «грінченківці» крокують у фінал!

Вікторія Котощук

Фото: Роман Хоботов

 
14 травня 2016

 1337 переглядів

 
 
123123