"Економіст" продовжує переможний шлях!

            З різним настроєм до матчу підходили команди КПІ та КНЕУ: ''Політехнік'' продовжив круте піке  у підвал  турнірної таблиці, поступившись в минулому турі з рахунком 0:4, а ''Економіст'' зумів обіграти НПУ ім. Драгоманова. Тим не менш, обидва колективи перебували в нижній половині турнірної таблиці.

            Активніше розпочали гру ''жовті'', встановивши тотальний контроль на м'ячем. ''Політехнік'' відповідав стрімкими фланговими контратаками. До середини першого тайму команди так і не створили небезпечних моментів та гра поступово почала вирівнюватися: гравці обмінювалися дальніми ударами та фолами в центрі поля. Все ж таки під завісу першого тайму '' Економіст'' відкрив рахунок. Вдало розіграний штрафний поблизу кутового прапорця замкнув Старіков Юрій, не залишивши кіперу ніяких шансів. Вже через кілька хвилин Мамайсур Євген подвоїв перевагу, потужно пробивши з-за меж карного майданчику точно під штангу. 2:0, КПІ значно знизили свої шанси на позитивний результат.

            В другому таймі ''червоні'' активізувалися, але відсутність відсутність вирішального удару кілька разів ставала на заваді взяття воріт. ''Економіст'' черговий раз скористався штрафним ударом. Мамайсур Євген не лише оформив дубль, а й став автором справжнього шедевру: гарматний постріл в ''дев'ятку'' з 20 метрів не дав шансів воротарю навіть здвинутись з місця. Лише за кілька хвилин до фінального свистка ''Політехнік'' відквитав один м'яч. Матухно Дмитро довів контратаку своєї команди до завершення, влучно поціливши в кут воріт.


            Отже, 3:1 і КНЕУ забувши про минулі невдачі  продовжує підйом до середини турнірної таблиці демонструючи видовищну та яскраву гру.
            Ярослав Дмитрив

 
4 листопада 2015

 802 перегляда

 
 
123123