«Альянс» перемагає «європейців» у гольовій феєрії

В четвер, 15 червня на футбольному полі стадіону НТУУ «КПІ» відбулася гра 8-го туру Першої ліги ФАСК з футболу, в якій «Альянс» ІСЗЗІ приймав команду Європейського університету.

Це була остання гра Першості, в якій жодна з команд вже не вирішувала для себе питання положення в турнірній таблиці, але завершити плідний сезон перемогою, було важливою метою для обох колективів. Тому початок гри був дуже насиченим на боротьбу на полі та гольові моменти. Перший момент створили «європейці», але Роман Кучма не зміг переправити м’яч у ворота господарів ударом головою, після вдалого вкидання з-за бокової лінії. Та Роман все ж мав намір відзначитись, що йому вдалося на 10-й хвилині матчу, коли він, скориставшись помилкою захисника, вийшов віч-на-віч з голкіпером і вдало перекинув його, а м’яч залетів під поперечку воріт. Відповіли гравці «Альянсу» трохи згодом, коли Роман Коробко виходив віч-на-віч з воротарем гостей, але якимось чином не влучив в створ воріт з дуже вигідної позиції. Натомість Кучма забив вдруге. Цей гол вийшов дуже схожим на перший, знову вихід на побачення з воротарем, м’яч пролетів над останнім і опинився в сітці воріт. За рахунку 0:2 господарі почали більш активно діяти у наступальних діях. Цього разу Коробко скористався своєю нагодою і реалізував вихід один-на-один з воротарем, обігравши його і пустивши м’яч у вже порожні ворота. А на 31-й хвилині рахунок був вже нічийним, коли на чудову передачу від Алі Тасболатова відгукнувся Віталій Паляничка, який з близької відстані зміг переправити м’яч у ворота. Та до перерви все перевернулося з ніг на голову, завдяки голу Івана Довбні, якому дали пробити захисники з лінії карного майданчику, хоча постріл вийшов не дуже сильним, та воротар з ним не зміг впоратись. Тому перший тайм завершився із рахунком 3:2 на користь «Альянсу», хоча початок матчу був дуже оптимістичним для команди Європейського університету.

Другий тайм розпочався з забитого голу господарями. На першій же хвилині другої половини зустрічі, дублем відзначився Роман Коробко, який чудово обіграв останнього захисника і пробив у самісінький кут воріт. Голи у «роздягальню» і виходячи з неї надломив бойовий дух «європейців», що призвело до ще трьох пропущених ними голів. Головою відзначився Юрій Бєланов. Дубль оформив Іван Довбня. І ще двічі забив номер 11 Роман Коробко, який оформив покер у цій грі. На це «європейці» відповіли ще одним точним ударом Дениса Мухи, та хет-триком Романа Кучми, який забив всі три голи в дуже схожій манері. Матч завершився із рахунком 8:4 на користь команди ІСЗЗІ «Альянс». Завдяки цій перемозі вони піднімаються на четверту сходинку, хоча у них по 13 очок із Європейським університетом та НМУ ім. Богомольця. Вітаємо команди із завершенням сезону і чекаємо від них ще кращого футболу в наступному сезоні. 

Владислав Третяк

Фото: Олександра Федченко

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
16 червня 2017

 752 перегляда

 
 
123123