«Авіатор» тимчасово очолює турнірну таблицю

Дев’ятий тур Першої ліги з футзалу під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва подарував вболівальникам цікаву зустріч з командами з одного ЗВО – «Авіатор» - НАУ та АКІ – НАУ. Символічно, що гра підопічних Ігоря Дайнеко відбувалась напередодні новорічних свят - дев’ятнадцятого грудня. Цей матч ознаменувався перевіркою сил та репутації студентів Національного авіаційного університету.

Початок поєдинку проходив у рухливому темпі. Командам не довелося довго «притиратися» одна до одної. Гравці відразу ж почали грати у свій футбол. На першій хвилині гол-красень у виконанні Олега Буслюка приніс «Авіатору» впевненості на полі. Футболіст скористався неуважністю суперників у карному майданчику і пробив крізь юрбу гравців прямо під дальню стійку. Зрівняти рахунок вдалося Романові Полуденному. Микола Костюков розірвав лівий фланг прострілив на порожні ворота Романові, тому вистачило декількох сантиметрів, щоб переправити м’яч у сітку. Не гаючи часу, команда АКІ – НАУ вивела команду вперед, хоч і не надовго. Владислав Кошеленко зумів відірватися від опіки у чужому карному майданчику і прострілив під удар Бенамару Аідуні, той пробив круглого поміж ногами В’ячеслава Назаренко – 2:1. Мінімальний розрив у рахунку додав мотивації «Авіатору». Михайло Закусило скинув під удар Миколі Старушек на лінію штрафного, а той філігранним обвідним ударом послав м’яч у дальню дев’ятку. На цьому щасливі хвилини для команди Аерокосмічного інституту були вичерпаними. Після зрівняння рахунку, «Авіаторівці» на азарті подвоїли поточний рахунок. Перший тайм відзначив явного лідера поєдинку. Великі очікування обох команд покладалися на другу двадцятихвилинку.

Відразу ж після відновлення матчу гравці АКІ – НАУ могли оформити швидкий гол. Однак, третьому номеру забракло влучності. Роман Полуденний отримав класну передачу, але кострубато обробив м’яч і ганебно змарнував хорошу нагоду. Далі на полі розпочалось щось неймовірне. «Авіатори» пішли вперед: були і швидкості, і проходи, і фінти. Воротар АКІ – НАУ крутився у воротах, як білка в колесі. Так, Дмитро Каменєв прийняв шкіряного на підступах до карного майданчику суперників, відпасував на Владислава Ткаченко і той з декількох метрів увігнав «снаряд» у верхній кут воріт опонентів 5:2. Натомість футболісти з Аерокосмічного інституту НАУ відповідали рідким контратакам. Хороших моментів для вдалої реалізації гольового моменту, майже, не було. За наступні три хвилини Микола Старушек відзначився неймовірно швидкими трьома голами. Здавалося враження, що гра проходить у одні ворота. При тому, що на останніх десяти хвилинах гри, «Авіатор» записав до свого активу ще чотири голи, один з яких автогол.

Футбольна баталія завершилася з карколомним рахунком – 14:2 на користь «Авіаторів», які наразі перебувають на першому місці у турнірній таблиці. Команда беззаперечно підтвердила свій статус фаворита. АКІ – НАУ займає восьме місце, але тим не менш показує прогресивну гру, що не може не тішити вболівальників.

Тетяна П'ятковська

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
20 грудня 2018

 539 переглядів

 
 
123123