"Драгоманівці" переграють Авіатор

Команди  приблизно в однаковому настрої підійшли до очної дуелі. Перший тайм команди розпочали дуже спокійно, потроху обмінюючись атаками. Досвідчений голкіпер авіаторів дає підказки своїм товаришам. Драгоманівці створюють три небезпечні атаки, але везіння на боці авіаторів, спочатку 10 номер не влучив як слід по м’ячу, потім сейв голкіпера після індивідуальних дій знов ж таки 10 номера і удар вище воріт 11 номера з убійної позиції.

Але на 7 хвилині з четвертої спроби НПУ виходить вперед після зразкової атаки. Після цього драгоманівці взяли м’яч під свій контроль і грали на контратаках незважаючи на тиск суперника. В той час як авіатори нічого путнього не могли організувати в атаці, НПУ на 12 хвилині невимушено подвоїв перевагу після кутового, а на 13 хвилині – потроїв після прострілу з флангу. НАУ кинулось відігруватись і агресивні дії призвели до першої жовтої у зустрічі. Тренер авіаторів бере таймаут за 4 хвилин до кінця першого тайму. Це не лише заспокоїло гру, а й вбило концентрацію у футболістів і на 19 хвилині Драгоманівці забили вчетверте знову розігравши все як по нотам.

 Другий тайм розпочався і НПУ продовжив контролювати м’яч і вже на першій хвилині 14 номер міг перекинути голкіпера, але не влучив.  Але доля повернулася до них обличчям на 27 хвилині і рахунок став 5-0 після розіграшу знов таки кутового. Провівши свою першу атаку в другому таймі аж на 28 хвилині авіатори розпечатали ворота НПУ. Далі слідувала серія травм у гравців обох команд. Спочатку зазнав пошкодження гравець НАУ, а потім НПУ і були проведені вимушені заміни.

Гра поновилася і на 31 хвилині фантастичний гол забивають авіатори, 9 номер б’є здалеку і м’яч ударяючись об штангу залітає в сітку. 5-2 і невелика інтрига повертається. Далі драгоманівці спробували грати з кіпером в полі і одного разу він потужно пробивши змусив свого колегу відбити перед собою, добивання і 6-2. Через хвилину, на 34 хвилині ця тактика вилізла боком драгоманівцям, голкіпер затримався на чужій половині поля і авіатори знову скоротили рахунок. 6 -3! Тренер авіаторів знов взяв таймаут, налаштувати на три м’ячі було завданням із ряду фантастики, часу залишалось обмаль, але забити ще один авіатори спромоглися.


Тож 4 – 6, перемога Драгоманівців. Дуже різні тайми у виконанні обох команд, є над чим працювати тренерам.

Володимир Яценко

 
26 листопада 2015

 835 переглядів

 
 
123123