"Грінченківці" розгромили "медиків"

Вже  по розминці було видно, що більш розкуто себе почувають футболісти Грінченка. У медиків була  видна певна напруженість і серйозність.

З перших хвилин команди обмінялися непоганими моментами і вже на першій хвилині 17 номер міг виводити КУБГ вперед. Але гол не змусив себе довго чекати і вже на 3 хвилині ударом об перекладину  м’яч залетів у ворота і команда Грінченка повела у рахунку. Медики кинулись відіграватися, але 5 атак поспіль не дійшли до логічного завершення.  На 10 хвилині було зірвано прорив правим флангом медиків і арбітр назначив пенальті та показав жовте світло. 20 номер впевнено реалізував 11-метровий. 1-1 і інтрига повернулася.

Після цього команди обмінялися парою гострих моментів, а на 15 хвилині  17 і 19 номера створили другий гол для КУБГ. У відповідь на це майже миттєво організувати контратаку медики, але м’яч не ліг на ногу і форвард запустив кулястого значно вище. Не пройшло й півхвилини як медики організували знову зразково-показову атаку, але заробили в цей раз лише кутовий, після якого нарвалися на разючу контратаку два в одного і пропустили ще одного м’яча. 3-1! Емоції переповнюють футболістів і під засіву першого тайму  форвард медиків не дає вкинути кіперу м’яча і чіпляє навмисне його рукою. Штовханина, футболісти виясняють відносини, суддя дає жовту порушнику і команди йдуть на перерву.


По перерві команди жваво розпочали другу половину зустрічі. Медики одразу ж кинулись відігруватись. Але вже на 23 хвилині не витримали темпу і м’яч вчетверте опинився в їх воротах. Форвард технічними діями посадив голкіпера медиків на п’яту точку. На 25 і 26 хвилині справа дійшла до розгрому, спочатку 19 номер  індивідуальними діями обійшов захист, а згодом у блискучій контратаці медики залишили свою половину поля пустою і форварди Грінченка змусили голкіпера медиків вшосте капітулювати. Далі було затишшя, напружена боротьба в центрі поля. А потім футболісти КУГБ продовжили свою стару справу і на 30 (двічі), 31 і 33 хвилинах довели рахунок до непристойного, просто возячи оборону втомлених медиків.

Особливо слід відзначити 19 номер, який опинявся в потрібному місці в потрібний час і двічі відзначився. На 35 хвилині  так званий гол престижу другого тайму медикам вдалось забити зусиллями 27 номера. У НМУ була ще дві шикарні нагоди для взяття воріт, але в першому випадку дивом вибити м’яч з лінії воріт встиг захисник, а в другому – м’яч знайшов воротаря.


Отож, 2 – 10 і Грінченківці завдають нищівної поразки медикам із Богомольця, але це початок сезону і все ще можна змінити і надолужити.

Володимир Яценко

 
26 листопада 2015

 865 переглядів

 
 
123123