НУХТ розпочинає й перемагає!

24 листопада в спортивному комплексі Національного університету харчових технологій відбувся матч першого туру Чемпіонату м. Києва з футзалу серед чоловічих студентських команд. Суперником "харчовиків" була команда Національного транспортного університету. 


З початком гри ігрову і територіальну ініціативу взяли на себе господарі й після чергової атаки перший м’яч команди у цьому сезоні забив Андрій Шувалов. Гості відповідали гострими атаками, але у завершальній стадії підводило майстерство. До перерви малюнок гри не змінився і на 17 хвилині Артем Кучинський подвоїв перевагу  "харчовиків" на свою користь. 


На другий тайм команди вийшли налаштовані, вже на перших хвилинах арбітрам доводилось заспокоїти футзалістів жовтими карками. У господарів за небезпечну гру попередження отримав автор голу Артем Кучинський, у суперника – Шишко Роман. Футзал з кожною хвилиною ставав цікавішим, і футзалісти харчовиків прикрашали його забитими м’ячами.

 Андрій Шувалов тричі у другій половині гри засмучував суперника, по одному забитому м’ячу на рахунку Ярослава Аксьонова та Євгенія Жука. Віддаємо належне транспортникам які не здавалися до кінця гри і в черговій атаці засмутили воротаря господарів Максима Кливака, гол на рахунку Дмитра Орловського,.

7:1 -  впевнена перемога Національного університету харчових технологій.
Вітаємо "харчовиків" з першою перемогою!

Вадим Степанюк

 

 
25 листопада 2015

 788 переглядів

 
 
123123