НУФВСУ видає чудовий другий тайм

У Міжнародній день студента стартував останній 7 тур ХХІІ Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентських команд ЗВО сезону 2020-2021 рр., в якому «Легпром» з Київського національного університету технології та дизайну приймав збірну команду Національного університету фізичного виховання і спорту України. Матч проходив на стадіоні українського колежу ім. В. А. Сухомлинського.

В минулому турі команда «інфізу» чудово себе проявила в поєдинку з «медиками», а вже в цьому в них була непогана нагода піти на зимову перерву на мажорній ноті. Для гравців «Легпрому» перше коло змагань навряд чи можна занести до активу, адже лише одна перемога в 7 турах – замало для такої команди та досить амбітного тренера. Втім вже з перших хвилин гості з НУФВСУ продемонстрували, що саме вони є фаворитами цього протистояння та створили кілька справді небезпечних нагод біля воріт Назарія Клочая. Виручив голкіпер свою команду коли удар Еміна Сафіханова був заблокований захисником, але на підборі першим був Андрій Шаменко, який пробивав головою з вигідної позиції, та перший номер КНУТД виявився на місці. Господарі відповіли непоганою нагодою від Нікіти Рибака, але 10-й номер з дуже вигідної позиції пробив набагато вище воріт. Ще одного разу врятував свою команду Клочай, коли Дмитро Єрмак вискочив віч-на-віч з голкіпером, а той у дивовижному стрибку здійснив сейв ногою. Гол назрівав і стався він на 26-й хвилині, коли розіграш штрафного поблизу карного майданчика господарів завершився скидкою від Євгена Костенко на дальню стійку, де абсолютно вільним був капітан УНФВСУ Аристарх Александровський, який без проблем переправив м’яч у сітку воріт. Захисники апелювали до арбітра тим, що автор голу перебував у положенні поза грою, але бригада арбітрів прийняла остаточне рішення щодо взяття воріт. До перерви команда Сергія Бойченка змогла подвоїти перевагу. Чудова передача від  Дениса Мехеда на Сафіханова, який одним дотиком зупинив м’яч, а другим перекинув голкіпера. Тож за рахунку 2:0 на користь НУФВСУ команди пішли на перерву.

По перерві, перші 10 хвилин були за командою Костянтина Бабича. Гравці певно почули свого тренера у роздягальні та спробували дати бій своєму більш іменитому та досвідченому супернику. Одна з нечисленних контр-атак завершувалась ударом від Романа Прищепи, але влучити у площину воріт йому не вдалось. Згодом ще одна «контра» призвела до взяття воріт на 52-й хвилині, коли Владислав Шаламіда вийшов на ударну позицію, прибрав м’яч під ударну праву ногу та пробив у ближній кут воріт. Не сильний удар вийшов у нападника, але Владислав Лазарчук не очікував його, тому рахунок став 2:1. Але, на превеликий жаль, це був останній гольовий момент в матчі біля воріт Лазарчука. Надалі гості зібралися та видали якусь справді неймовірну гру. З 56-ї хвилини по 80, підопічні Сергія Бойченка забили 7 м’ячів та мали ще приблизно стільки ж гольових нагод. Хет-трик від Дмитра Єрмака, якому не було рівних за швидкістю у захисті суперника. Ще два голи і, як підсумок, також хет-трик у виконанні Еміна Сафіханова, гол Миколи Березіна та бездоганний дальній постріл Андрія Шаменко встановили остаточний результат матчу 9:1 на користь НУФВСУ. Це була саме та гра, яку особисто я очікував побачити у виконанні цієї команди в цьому сезоні. Але старт для них видався невдалим, а набрати оберти їм вдалось лише під завершення першого кола, саме тому вони потрапили в трійку ,але після матчу КУБГ та «Медиків» покинуть цю сходинку. Натомість «Легпром» йде на перерву передостанньою командою і в них буде чимало часу, аби виконати роботу над помилками.

Владислав Третяк

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

 
18 листопада 2020

 578 переглядів

 
 
123123