«Меркурій» не помічає супротиву з боку «Легпрому»

В понеділок, 5 листопада на футбольному полі Київського національного торговельно-економічного університету місцева команда «Меркурій» приймала гостей з Київського університету технології та дизайну колектив «Легпром».

Матч восьмого туру групи Б був цікавий своєю вивіскою, адже зустрілись команди, що беруть участь у чемпіонаті України з футболу серед студентських команд ЗВО. Проте, дивлячись на історію протистоянь цих суперників, слід зауважити, що явна перевага в кількості перемог та набраних очок була на боці господарів поля. Саме вони розпочали цю зустріч в якості фаворита матчу.

«Меркурій» розпочав непогано, вже на перших хвилинах міг забивати Ігор Ченакал, після точного прострілу Дениса Балацького на дальню стійку, але з кількох метрів Ігор пробив вище воріт. Перше взяття воріт глядачам довелось чекати 11 хвилин, аж доки чудова навісна подача в карний майданчик «легпромівців», завершилась точним ударом головою капітана КНТЕУ Дмитра Міхєєва. Ще через 10 хвилин, господарі подвоїли свою перевагу завдяки виграному підбиранню Дениса Балацького та його влучному пострілу в кут воріт Владислава Білозова. За впевненої переваги, підопічні Олексія Яценко відчули не налаштованість суперника і почали забивати один за одним. Денис Балацький зміг ще до перерви оформити хет-трик, Міхєєв забив двічі, Віктор Бачинський реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером, а за кілька секунд до свистка на перерву, Бачинський асистував Ігорю Яцковцю. Тож на перерву команди пішли за рахунку 7:0 на користь команди з «торгового» і другий тайм перетворився на чисту формальність.

По перерві одразу ж було помітно, що в роздягальні Костянтин Бабич роздав своїм підопічним на горіхи за таку гру, адже на другий тайм вийшла зовсім інша команда. Хоча вони і пропустили восьмий гол на 62-й хвилині, а його автором став Артем Чумаков, що вийшов на заміну, але у хлопців з’явилося бажання забити бодай гол «престижу». Їм це вдалось на 67-й хвилині, завдяки точному удару Романа Руденко. Хоча і останнє слово в матчі було за гостями. Свою нагоду вдало реалізував Владислав Антонов за 10 хвилин до завершення матчу. Тож 2:1 на користь команди «Легпром» у другій половині гри, але загальний рахунок 8:2 і заслужені три очки в залік колективу «Меркурій», який реабілітується за прикру поразку від НУБіПУ.

Владислав Третяк

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
6 листопада 2018

 626 переглядів

 
 
123123