«Драгоманівці» мінімально перемагають «економістів»

У рамках сьомого туру групи А першого етапу змагань з ФАСК на полі зустрілися команди: НПУ ім. М. Драгоманова та «Економіст» - КНЕУ ім. В. Гетьмана. Матч проходив у четвер, 1 листопада, на стадіоні КНЕУ. Господарем гри відповідно виступив «Економіст». Обидві команди займають явно не лідерські позиції у турнірній таблиці. Тому, інтрига матчу полягала у тому, хто буде кращий із аутсайдерів.

Відразу після стартового свистка «драгоманівці» забрали м’яч під власний контроль, що було в принципі очікувано. Адже останні матчі, в яких брав участь «Економіст» увінчувалися поразкою для команди. Тому на перших хвилинах гри виникло загострення біля воріт господарів. Сергій Хабло майстерно обвів центральних півзахисників суперника та прострілив з розвороту у сітку. Воротар відбив шкіряного, але було зрозуміло, що для підопічних Сергія Соботюка це буде складний матч. Слід відзначити Макара Бугая, який час від часу створював тиск на карний майданчик візаві. Футболіст наніс спочатку неточний удар із вигідної позиції, а потім продовжував атакувати лівим флангом. Однак Дмитро Деркач відчайдушно захищав карний майданчик, іноді йшов на ризикові маневри, за що й отримував усні попередження від рефері. Загалом, господарі не демонстрували, майже, ніякої активності на полі. Неточність у передачах, необдумані оформлення стандартів, багато фолів - підбивали авторитет команди. Навіть, коли Максим Приз отримав нагоду для пробиття, шкіряний був надісланий із значно великою силою, тому він пролетів вище, вбік від воріт. Гості змогли зберегти за собою перевагу у володінні м’ячем до завершення першої половини гри.

Після відновлення матчу «драгоманівці» знову взяли під контроль шкіряного і швидко його оформили у воротах господарів поля. На сорок сьомій хвилині рахунок було відкрито все тим же Сергієм Хаблом. Футболіст відгукнувся  на передачу із глибини поля і легко переграв свого опонента, прострілив у центр воріт. Очікувалося, що після такого моменту «економісти» кинуться в атаку виправляти ситуацію, але подібного не відбувалося. Небезпечна гра, яку демонстрував Дмитро Деркач стала наслідком вилучення гравця із матчу. У свою чергу, гості окупували чужу половину поля і намагались подвоїти рахунок. Михайло Одарюк обвів суперників, краще за всіх зорієнтувався у карному майданчику і поцілив в один дотик у сторону голкіпера. Воротар зумів врятувати свою команду. Наступним хотів забити гол дев’ятий номер команди НПУ ім. М. Драгоманова. Хлопець отримав м’яч у чужому карному майданчику і пробивав у дальній кут – поперечина завадила оформити гол. Тому, по закінченню матчу, слід відзначити, що підопічні Мар’яна Марущака продуктивно та активно провели гру. В той час як «Економіст» - КНЕУ ім. В. Гетьмана продемонстрував низької якості футбол та закріпив за собою клеймо «Лідера» останньої сходинки у турнірній таблиці. Сподіваємося, що після цього поєдинку чорна полоса закінчиться для «економістів» і вони покажуть все, на що спроможні.

Тетяна П'ятковська

Фото: Олександра Федченко

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
2 листопада 2018

 663 перегляда

 
 
123123