«Легпром» здобуває перші очки в матчі з «Будівельниками»

У четвер, 22 жовтня на стадіоні СШ №272 відбулась гра 3 туру ХХІІ Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентів, в якому «Легпром» з Київського національного університету технології та дизайну приймали «Будівельник» з Київського національного університету будівництва та архітектури.

До цієї зустрічі команди розділяли останню строчку турнірної таблиці, не виборовши жодного залікового балу в стартових двох турах, саме тому це була надважлива гра для команд та їх тренерів. Більш досвідчена команда «Легпром» краще розпочала гру. Вже у дебюті зустрічі Олександр Васьков фантастичним пасом п’ятою вивів віч-на-віч з голкіпером Романа Руденко, але центральному захиснику не вистачило бомбардирських якостей, аби переграти Сергія Корнієнко. На 20-й хвилині активність господарів призвела до того, що м’яч влучив у руку захиснику в межах карного майданчику, за що арбітр вказав на позначку. Нікіта Рибак бездоганно виконав пенальті, відкривши рахунок в матчі. Вже через три хвилини рахунок став рівним, а Владислав Загладько дивовижним ударом в дев’ятку воріт, реалізував свій вихід віч-на-віч з Назарієм Клочаєм. Загладько згодом мав ще одну чудову нагоду, аби вивести свою команду вперед, але цього разу вже не вдалось нападнику переграти голкіпера. Але на 30-й хвилині «будівельники» сенсаційно вийшли вперед, а Владислав Загладько реабілітувався за попередню змарновану нагоду та реалізував результативну передачу від Олександра Охріменко у другий гол для себе та своєї команди. Шість хвилин знадобилось підопічним Костянтина Бабича, аби зробити рахунок рівним. Чудова розрізна передача від Рибака на хід Одександру Васькову, який відкрив лік своїм забитим м’ячам у цьому поєдинку. Ще до перерви Васьков оформив дубль та вивів свою команду вперед, чудово пробивши з розвороту в дальній кут воріт суперника. На перерву команди пішли за рахунку 3:2 на користь господарів.

Другий тайм розпочався із швидкого голу від команди «Легпром». На 55-й хвилині Рибак знову асистував партнеру по команді, цього разу точна навісна передача зі стандарту на голову Роману Руденко, який точно пробив головою у кут воріт. А згодом сталася ключова подія в матчі – на 68-й хвилині Олександр Охріменко отримав другу жовту картку та залишив «будівельників» вменшості. Майже одразу господарі збільшили своє перевагу до трьох м’ячів, а Васьков оформив хет-трик, чудово продершись крізь трьох суперників та відправивши м’яч від поперечки у сітку воріт. За 10 хвилин до завершення матчу, гості змогли відіграти ще один м’яч. Пенальті сам зароив та впевнено виконав Владислав Загладько, який також відзначився трьома голами в цьому матчі. Але цього не вистачило, аби зчепитись за очки в матчі з більш досвідченими «легпромівцями», для яких це перша перемога у поточному чемпіонаті.

Владислав Третяк

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

 
23 жовтня 2020

 391 перегляд

 
 
123123