Неймовірний кам-бек ДУІТа

14 лютого, в дванадцятому турі, відбулась гра Першої ліги змагань з футзалу. Номінальні господарі з Державного інституту інфраструктури та технологій приймали однолітків з Європейського університету . Гра проходила на полі спортивного комплексу НУХТ.

З початком першої половина гри, команди не стали відсиджуватися в обороні та одразу ринулися в атаку. Перші хвилини така гра походила більше на пристрілку обох колективів адже удари були не точні і загрози не несли, а от перший більш-менш гострий момент створили гості. Можна пригадати удар Андрія Меліксетова хоч він і пробивав здавалося б з убойної позиції але відкрити рахунок не зміг. Другий небезпечний момент створили теж гості це Маркіян Осимницький не зміг реалізувати вихід віч-на-віч. І все ж таки рахунок було відкрито командою гостей на 5 хвилині, Віталій Денисюк отримавши мяч на правому фланзі пробиває на силу в дальній кут. Для другого взяття воріт команді Європейського університету знадобилось три хвилини, розіграш кутового з прострілом в центр карного майданчика і удар в один дотик від Маркіяна Осимницького і перевага в рахунку збільшується до двох м’ячів. ДУІТ відповіли лише потужним ударом Антона Хлусова. Та це тільки розлило гостей адже надалі вони могли забивати мінімум двічі але фортуна була не на їхньому боці. Але чого не відняти у команди гостей так це настрою на боротьбу. А також  велика кількість обрізок та браку господарів, призводить до того що Гомес Луїс на 14 хвилині перехвачує передачу суперника та пробиває голкіпера. І от рахунок стає 0:3 на користь гостей. На диво після забитого м’яча гості дуже помітно “сіли” біля своїх воріт, а від так небезпечні моменти до кінця тайму були тільки у господарів. Спочатку ДУІТ не зміг реалізувати штрафний на лінії карного майданчика, а ще за хвилину Олександр Лисенко пробивав класним обвідним ударом але мяч пройшов в міліметрах від стійки. Та все ж таки без забитого м’яча команда ДУІТ на перерву не пішла, на 17 хвилині Антон Хлусов ударом у верхній кут замикає простріл в карний майданчик.

Друга частина гри розпочалась по кардинально іншому сценарію ніж перша. Господарям вдалося взяти мяч під контроль та притиснути суперника до їхніх воріт в результаті для взяття воріт їм знадобилося 4 хвилини. Автором голу став Антон Хлусов він зі своїми партнерами чудово розіграли комбінацію. І тут вже рахунок став не такий комфортний для команди Європейського університету але їм було дуже важко вийти з під пресингу суперника по їхнім воротам завдавалося просто ціла злива ударів з різних дистанцій але фортуна та стійка була на їхній стороні. Особливо фортуна, адже ледве не перший удар на 29 хвилині у створ воріт суперника і одразу гол, це Іван Гаврасієнко замикає простріл на дальній стійці і знову перевага у рахунку збільшується до двох м’ячів. Але суперник і не думав здаватися про це свідчить гол у відповідь на тій же 29 хвилині від Вадима Рибальченка. І знову ініціатива переходить до господарів, а відтак на 32 хвилині гол у свій актив записує Олександр Лисенко скориставшись великою кількістю помилок суперника який намагався грати за рахунок індивідуальних якостей окремо взятих гравців. Але можна визнати така гра принесла команді Європейського університету фантастичний гол від Івана Гаврильченка, який отримавши мяч спиною до воріт холоднокровно пробиває п’ятою не дивлячись на ворота. Здавалося що переможний результат вже нікуди не дінеться від господарів. Та гол Вадима Рибальченка на 35 хвилині повертає інтригу в матч, йому вдався точний удар з середньої дистанцій в кут воріт. Та все вирішилося на передостанній хвилині матчу, все почалось з обрізки в центрі поля Гомеса Луїса після якого Олександру Лисенку залишалося обіграти голкіпера що він і зробив і закочує мяч вже у пусті ворота.

Таким чином роблячи рахунок 6:5 на користь команди ДУІТ, яка робить фантастичний кам-бек та виборює для себе першу перемогу в цьому чемпіонаті.

Дмитро Івашков

Фото: Дмитро Івашков

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
15 лютого 2019

 627 переглядів

 
 
123123