ФАСК нагородив кращі студентські команди столиці з футзалу

В середу, 17 квітня на паркет Центру фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» вийшли кращі колективи м. Києва з футзалу, які вибороли призові місця в ХVІ Чемпіонату та Першості столиці серед студентських команд ЗВО сезону 2018-2019 рр.

По добрій традиції, відкрили спортивне свято Народний ансамбль барабанщиць Національної академії внутрішніх справ, після виступу якого в центр залу були запрошені організатори змагань, партнери та друзі Футбольної асоціації студентів м. Києва. Участь у нагородженні призерів змагань з футзалу взяли: Президент ФАСК - Вадим Місюра, Голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України - Вадим Стеценко, Голова Федерації футболу м. Києва – Ігор Кочетов, Ректор НАВС – Володимир Чернєй, голова Федерації футзалу м. Києва – Руслан Хоботов та представники ЗВО, команди яких здобули медалі за підсумками сезону.

Одразу після вітальних слів почесних гостей, Ігор Кочетов нагородив «Орденом за заслуги» від ФФК Ректора Національної академії внутрішніх справ Володимира Чернєя. Ігор Миколайович відзначив вагомий внесок ректорів ЗВО у розвиток студентського спорту та закликав продовжувати любити та поважати футбол та футзал, який об’єднує людей будь-якого віку.

Перед нагородженням команд з вітальним слово виступив Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадим Місюра: «Я хочу щиро подякувати усім тим людям, які протягом багатьох років підтримують студентський спорт. Це справжня команда однодумців і я дякую за те, що Ви з нами!»

За підсумками сезону третє місце у Першості посіла команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут , другим став «Авіатор» з Національного авіаційного університету, а чемпіоном Першої ліги став колектив Національної академії внутрішніх справ. У Вищій лізі третіми були фіналісти Кубку – команда «Будівельник» з Київського національного університету будівництва і архітектури, срібні нагороди вибороли гравці Національного університету харчових технологій, а чемпіонство завоював колектив Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова.

Цінними подарунками були відзначені гравці, які стали кращими за підсумками сезону в індивідуальних номінаціях. Так кращим бомбардиром Першості став гравець команди-чемпіона Ярослав Кругляк, який відзначився 57 забитими м’ячами за сезон. Кращим воротарем став В’ячеслав Назаренко з команди «Авіатор». Нагороду «кращий гравець» заслужив Євген Власенко з колективу Таврійського національного університету ім. Вернадського. А кращим тренером серед команд Першої ліги став Ігор Дейнеко, який вивів своїх хлопців у Вищу лігу змагань з футзалу під егідою ФАСК.

Щодо Вищої ліги, то там кращим бомбардиром став Олександр Данько з «Будівельника», який відзначився 17 забитими м’ячами. Кращим воротарем було названо Миколу Лопачука з НУФВСУ, кращим гравцем став лідер цьогорічних чемпіонів Артем Мороховець, а його тренер Руслан Мішаровський був у цьому сезоні кращим тренером.

Одразу по завершенню урочистої церемонії нагородження на паркет вийшли фіналісти розіграшу Кубку з футзалу. Бронзовий призер Вищої ліги команда «Будівельник» протистояла кращій команді сезону – НПУ ім. М. Драгоманова. Ці колективи подарували вболівальникам фантастичні емоції під час матчу, а глядачі відповіли своєю несамовитою підтримкою гравців.

Під час фінального матчу свою майстерність та підтримку команд продемонстрували колективи з чарлідінгу НПУ ім. М. Драгоманова та Київського національного університету будівництва і архітектури.

Владислав Третяк

Фото: Дмитро Івашков

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

Партнери ФАСК: АБ "Укргазбанк", "Українська страхова група", ТМ «Селект», ТОВ «Перша приватна броварня», ТОВ «Міленуім спорт», Київська міська державна адміністрація, Всеукраїнська футбольна асоціація студентів, Київське міське відділення (філія) комітету з фізичного виховання та спору Міністерства освіти та науки України, Спортивна студентська спілка України, Київська міська організація профспілки працівників освіти і науки України, Рада ректорів Київського вузівського центру.

Генеральний інформаційний партнер - ХSPORT.

Інформаційний партнер – Спорт.юей

 
18 квітня 2019

 1277 переглядів

 
 
123123