"Драгоманівці" прогнозовано розбирають НТУ

У середу, в спорткомплексі НПУ ім.. Драгоманова, відбувся черговий матч з футзалу  серед студентів міста Києва. Національний педагогічний університет ім. Драгоманова приймав Національний транспортний університет.

Фаворитом до матчу вважалися господарі, які з перших хвилин стали підтверджувати свій статус. Уже до 5 хвилини гості «горіли» 4:0, тому зразу виникло запитання "Буде розгром, чи НТУ зможе нав'язати боротьбу." Все ж таки гості не змогли зібратися і НПУ ім. Драгоманова мав колосальну перевагу протягом всього першого тайму, яка втілювалася в красиві голи. Перший тайм закінчився з рахунком 9:0, лише при одному ударі в напрямку воріт НПУ.

Другий тайм почався з того, що господарі зняли свого голкіпера, і перейшли на гру в п'ять польових, що дозволило їм до кінця матчу володіти м'ячем. Студенти НТУ не мали можливості забрати м'яч і тільки відбивалися. Їх декілька випадів в атаку не стали успішними і забити гол престижу так і не вдалося. Натомість в ворота НТУ м'ячі залітали регулярно. 10:0, 11:0, 12:0...

Матч закінчився з розгромним рахунком 14:0.

Фаворит прогнозовано виграв, але мало хто очікував такий великий рахунок. Побажаємо гостям зробити правильні висновки з цієї поразки, а господарям продовжувати в тому ж дусі.

Сергій Романчук

Фото: Марат Кабіров

 
4 грудня 2015

 923 перегляда

 
 
123123