Дівчата з НУБІПУ реабілітується після нищівної поразки

У вівторок, 19 лютого відбувся матч між жіночими командами: Національного авіаційного університету і Національного університету біоресурсів та природокористування. Полем для протистояння слугував спортивний комплекс Національного авіаційного університету. Гра проходила в рамках 6 туру Вищої жіночої ліги.

Ситуація, яка склалася у турнірній таблиці на момент зустрічі для обох команд була невтішна. Так, як в попередньому турі команди продемонстрували не найкращу гру. Обидві зазнали поразки. Пріоритетом на сьогоднішній матч було не стільки набрання очок, хоча це теж архіважливо, а відновлення авторитету серед інших команд Вищої жіночої ліги. Першими, хто наважився це зробити була команда Національного університету біоресурсів та природокористування. Олеся Гранат зуміла обіграти суперника на чужій половині поля, перевела шкіряного на лівий фланг, з якого вже потужним пострілом поцілила у сітку – 1:0. Гол на першій хвилині. Дублем вже на третій хвилині відзначилась Олеся. Опісля господарям поля вдалось відсунути гру на чужу половину майданчика, нажаль, не надовго. Кутовий у виконанні Катерини Чумак завдав клопотів «нубіпівцям». Дівчина вибила м’яча у центр поля на Ілону Литвиненко, яка у дотик пробила по воротах. Дарія Рой вчасно зреагувала і спритно перевела круглого на товариша по команді. Від початку тайму це була перша спроба «авіаторівців» зробити загострення біля воріт суперника. Натомість, рахунок продовжувала писати Олеся Гранат. Третій гол не забарився. При черговій атаці своєї команди, дівчина чудово зорієнтувалась у карному майданчику господарів, прийняла пас від товариша по команді, з легкістю прокотила м’яч у правий кут.

Після перерви обидві команди були налаштовані рішуче. «Авіаторівці» хотіли перервати ланцюг невдач, які переслідують команду. Тому гравці намагалися активно діяти на стороні поля опонента. Тим не менш, гра господарів була досить в’язка і вийти на ударну позицію в чужому карному майданчику рідко вдавалось. Спроби дівчат розіграти комбінації були передбачені гостями. Такий перехват створив гольову можливість для НУБІПУ. Все та ж, Олеся стала ініціатором четвертого забитого. Слід зазначити, що після першого голу у другій двадцятихвилинці, покотилася хвиля вдалих атак у виконанні підопічних Валерія Прохніча. За п’ять хвилин Вікторія Огородник, Ірина Бабюк та Марина Зуйкова відзначилися по одному забитому голу. До кінця гри команда НАУ відчайдушно намагалися забити, але лімітований час нагадав про себе.

Фінальний свисток арбітра зафіксував остаточну перемогу Національного університету біоресурсів та природокористування – 7:0. Незважаючи на те, що команда Національного авіаційного університету виглядала спустошено - гравцям не було можливості створити заміну впродовж матчу і зазнала поразки, футболісти показали чудову гру та велике бажання довести, що не слід списувати їхню команду з рахунків.

Тетяна П'ятковська

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
20 лютого 2019

 481 перегляд

 
 
123123