НУХТ-2 поступається в рідних стінах та віддаляється від призових

19 лютого, відбулась гра Першої ліги змагань з футзалу, в тринадцятому турі, до команди НУХТ-2 завітали однолітки з Таврійського національного університету ім. В. І Вернадського . Гра проходила на полі спортивного комплексу НУХТ.

Початок першого тайму, і команди одразу ж обмінялися небезпечними моментами, гра обіцяла бути цікавою адже команди сперечалися за три важливі залікові бали. Вже на 4 хвилині могли забивати гості та удар Руслана Османова прийшовся у стійку. Та на цьому команда гостей не зупинилася та продовжували грати агресивніше, та не давала супернику вийти бодай за центр поля, а від так команда гостей була дуже близька до взяття воріт. А забили гості на 14 хвилині, відзначився Євген Власенко який потужним ударом влучив у неприкритий кут воріт суперника. У господарів поля можна згадати лише дальній удар у стійку від Владислава Іващенка. Та на перерву команди пішли за мінімальної переваги Таврійського національного університету ім. В. І Вернадського

На другий тайм команда НУХТ-2 виходила з чіткою поставленою задачею переломити хід гри та отримати перемогу. Вже на першій хвилині міг зрівнювати рахунок Роман Степанюк та йому зовсім трохи не вистачило щоб встигнути замкнути простріл на дальню стійку. Вже за хвилину Андрій Ліщук не зміг переграти голкіпера суперника в очній зустрічі. І варто було господарям взяти паузу в наступальних діях так одразу увімкнулися гості і вони стали марнувати і забили ледве не з першої спроби. На 24 хвилині Євген Власенко підкарауливши суперника на помилці самотужки робить рахунок 2:0 на користь своєї команди. Заволодівши відчутною перевагою гості не полишили атакуючий запал, а здавалося навпаки що вони ще не все показали глядачам в цьому матчі іноді гравці гостей демонстрували фантастичну техніку роботи з м’ячем. Про це свідчить гол на 27 хвилині коли Євгену Власенку вдався неймовірний по траєкторії удар зі своєї половини поля хоч і в пусті ворота. Та все ж таки змогли забити і господарі це Євгеній Міщенко на 34 хвилині зміг забити гол престижу для своєї команди. Здавалося що матч вже підходить до свого логічного кінця та гол на 38 хвилині забиває голкіпер Олексій Кіріченко, розіграш штрафного і дуже потужний удар у самісіньку дев’ятку. Та всі питання по переможцю в цьому матчі зняв фантастичний гол на останній хвилині від гостей, забиває Стас Борщ він пробив та забив ударом зі своєї штрафної вразивши вже пусті ворота.

Отже рахунок у матчі 5:2  на користь гостей з ТНУ ім. Вернадського  які здобувають впевнену перемогу і продовжують збирати перемоги у чемпіонаті.

Дмитро Івашков

Фото: Дмитро Івашков

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
20 лютого 2019

 525 переглядів

 
 
123123