Віце-чемпіони Першості отримали свої нагороди

23 червня в Клубі лідерів Київського національного університету культури та мистецтв відбулося свято під назвою «КНУКіМ Finish line of season 2017», на якому були підбиті підсумки спортивного сезону в університеті. Основною метою свята було відзначити та нагородити найкращих спортсменів та тренерів КНУКіМ, які протягом року здобували великі та малі перемоги в спортивних змаганнях м. Києва та за його межами.

Захід розпочався з традиційного представлення почесних гостей, серед яких були присутні Виконавчий директор Футбольної асоціації студентів м. Києва - Олександр Кревський, Віце-президент ФАСК, Президент Фан-клубу «Динамо» Київ – Сергій Михайленко та начальник Київського міського відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ – Сергій Бобровник. Далі відбулася церемонія нагородження команд, які вибороли призові місця на спартакіаді серед гуртожитків КНУКіМ. А нагороди хлопцям вручав Дмитро Макуха – голова спортивно-оздоровчого комплексу та керівник команди «Університет культури». Також були нагородженні збірні команди університету з пауерліфтингу та плавання, які стали другими на цьогорічній Спартакіаді серед університетів Печерського району. В невеликих перервах між нагородженням, глядачі насолоджувались виступами співаків та дівчат-чарлідерів, які безумовно вміють додати яскравих фарб будь-якому урочистому заходу.

Церемонію нагородження спортсменів не очікувано перервав Президент Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Михайлович Поплавський, який привітав спортсменів та побажав їм міцного здоров’я, щастя, звитяги та реалізації їхніх спортивних амбіцій. Також Михайло Михайлович розказав про свою любов до спорту, про те як і сам грав у футбол: «Я завжди грав на позиції правого нападаючого і мав свій коронний удар в дальній кут воріт».

Після слів привітання Президента університету, справа перейшла до найбільш очікуваної частини свята – нагородження команди «Університет культури», яка, нагадаємо, виборола срібні нагороди Першості м. Києва з футболу серед студентських команд ВНЗ та здобула право в наступному сезоні грати у Вищій лізі ФАСК. Нагороди гравцям вручали почесні гості. Першим поздоровив гравців Віце-президент ФАСК, Президент Фан-клубу «Динамо» Київ Сергій Михайленко, який подякував організаторам цього свята, студентам, їхнім викладачам за любов до спорту та жагу до перемог, а також пообіцяв команді КНУКіМ влаштувати товариський матч між ними та "Динамо" Київ U-21, що дозволить хлопцям проявити себе та задати високий рівень підготовки до наступного сезону у Вищій лізі м. Києва серед студентських команд ВНЗ. В свою чергу, Сергій Бобровник побажав спортсменам КНУКіМ стати переможцями «у всьому» та відзначив, що і сам не відмовиться від можливості здобути ще одну вищу освіту саме в цьому університеті. А Виконавчий директор ФАСК Олександр Кревський, привітав команду із її здобутками та нагородив кращого захисника Першої ліги, гравця команди «Університет культури» - Валентина Кудрявцева. А далі почесні гості вручили кубок та срібні нагороди Першості гравцям, які ще довго святкували на сцені та фотографувалися з трофеями, друзями та гостями.

Дякуємо Київському національному університету культури та мистецтв за чудову атмосферу на святі та бажаємо нових перемог у новому сезоні, а студентам вдалих канікул.

Владислав Третяк

 

 
24 червня 2017

 905 переглядів

 
 
123123