Срібні нагороди ЄУІ для наших футбольних команд Срібні нагороди ЄУІ для наших футбольних команд
Сьогодні відбулись фінальні поєдинки Європейських університетських ігор 2022 з футболу. Дуже приємно, що Україну там представляли обидві команди – чоловіча збірна Державного торговельно-економічного університету та жіноча команда з Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

 259 переглядів

27 липня 2022
Мінімальна перемога «Меркурія» вивела команду до півфіналу ЄУІ Мінімальна перемога «Меркурія» вивела команду до півфіналу ЄУІ
10-й день Європейських університетських ігор 2022 подарував нам дуже цікаву чвертьфінальну гру з футболу, в якому команда «Меркурій» з Державного торговельно-економічного університету грала із збірною будапештського Університету спортивних наук.

 275 переглядів

26 липня 2022
Наші хлопці вийшли до фіналу Європейських університетських ігор 2022 Наші хлопці вийшли до фіналу Європейських університетських ігор 2022
Сьогодні «Меркурій» здолав у півфінальному матчі команду з іспанського Рамона Льюля. Основний час закінчився із нічийним рахунком 1:1, а у серії післяматчевих пенальті перемогу святкували підопічні Олексія Яценко та Анатолія Бузника 5:4.

 259 переглядів

26 липня 2022
Команда «Меркурій» розпочинає свій шлях у плей-оф ЄУІ 2022 Команда «Меркурій» розпочинає свій шлях у плей-оф ЄУІ 2022
Сьогодні стартує раунд плей-оф Європейських університетських ігор у Лодзі, в якому Україну представляє збірна команди Державного торговельно-економічного університету «Меркурій».

 208 переглядів

25 липня 2022
Перемога в першому матчі ЄУІ від команди «Меркурій» Перемога в першому матчі ЄУІ від команди «Меркурій»
На Європейських університетських іграх 2022 у Лодзі стартував футбол. Україну на змаганнях представляє збірна команда Державного торговельно-економічного університету. Першим суперником наших хлопців став колектив з німецького Тюбінгенського університету.

 259 переглядів

22 липня 2022
На Європейських студентських іграх стартує футбол! На Європейських студентських іграх стартує футбол!
Україну на змаганнях у польському місті Лодзь представляють чоловіча команда Державного торговельно-економічного університету та жіноча студентська збірна Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини.

 201 перегляд

21 липня 2022
Сьогодні в Україні відзначають День тренера Сьогодні в Україні відзначають День тренера
З 2021 року свято День тренера отримало нову дату – 19 липня. Саме в цей день 1996 року українська команда вперше взяла участь на Олімпійських іграх як незалежна країна та самостійна команда.

 155 переглядів

19 липня 2022
Студентська збірна України з футболу вирушила у Лодзь на Чемпіонат світу Студентська збірна України з футболу вирушила у Лодзь на Чемпіонат світу
Національна студентська збірна України з футболу була сформована на базі одного з найбільш титулованих студентських клубів останніх років – «Меркурій» з Державного торговельно-економічного університету.

 260 переглядів

18 липня 2022
Сьогодні в Україні відзначають державне свято – День Конституції Сьогодні в Україні відзначають державне свято – День Конституції
28 червня 1996 року о 9 годині 18 хвилин, після майже доби безперервної роботи, Верховна Рада ухвалила і ввела в дію Конституцію України. Ця свято має велике значення для кожного українця з точки зору процесу державотворення адже прийняття конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.

 133 перегляда

28 червня 2022
Вічна пам’ять Сергієві Романчуку – захиснику України із НУБіПУ Вічна пам’ять Сергієві Романчуку – захиснику України із НУБіПУ
Нещодавно стало відомо, що 1 червня на війні з російськими окупантами обірвалось життя прекрасної людини – Сергія Романчука.

 232 перегляда

15 червня 2022
Національна збірна України сьогодні розпочне свій шлях у Лізі Націй Національна збірна України сьогодні розпочне свій шлях у Лізі Націй
Сьогодні в Дубліні на стадіоні «Авіва» збірна України зійдеться з командою Ірландії у своєму першому поєдинку розіграшу Ліги націй-2022/2023 (початок зустрічі — о 21.45 за київським часом).

 163 перегляда

8 червня 2022
Міністерство молоді та спорту України дозволило проведення спортивних змагань із певними умовами Міністерство молоді та спорту України дозволило проведення спортивних змагань із певними умовами
Відповідно до Наказу Міністерства молоді та спорту України, з метою створення на території Україні оптимальних умов для якісної підготовки спортсменів національних збірних команд України з видів спорту для участі у головних міжнародних спортивних змаганнях (зокрема студентських), дозволено організацію проведення в окремих місцевостях України з дотриманням умов безпеки, передбачених законодавством про воєнний стан всеукраїнських спортивних змагань.

 190 переглядів

31 травня 2022
123123