НУХТ-2 перемагає ІКВС

Перша ліга відкривалася матчем між командами НУХТ-2 та ІКВС. Фаворитами матчу, безсумнівно, були ''харчовики'', зважаючи на домашнє поле та недосвідченість суперників.

Вже з перших хвилин гри господарі захопили ініціативу, не даючи змоги команді ІКВС вийти з оборони. Використовуючи довгі паси низом та  вільні зони  білі постійно створювали небезпеку у воріт гостей. На 12-й хвилині Косенко Володимир вивів НУХТ-2 вперед, в один дотик замкнувши фланговий простріл. Вже за кілька хвилин Кучинський Артем вискочив на побачення з кіпером, пробив низом та подвоїв рахунок.

Другий тайм розпочався з пенальті, поставленого у ворота ''харчовиків''. Рудий Олег не схибив, поновивши інтригу, 2:1. Гравці ІКВС заграли активніше, притиснувши господарів до власних воріт. Не зумівши зрівняти рахунок гості пропустили: Кучинський Артем гарматним пострілом зі штрафного не залишив голкіперу жодного шансу. Все той же Кучинський за кілька хвилин вже оформив хет-трик, після ''барселонівської'' перепасовки в карному майданчику суперника Артем буквально завів кулястого у ворота, зробивши рахунок розгромним — 4:1.
Отже, НУХТ-2 здобув переконливу перемогу, показавши злагоджену командну гру. Команді ІКВС варто ж побільше попрацювати над взаєморозумінням гравців.
Ярослав Дмитрив

 
28 листопада 2015

 806 переглядів

 
 
123123