Анонс матчів 06.11 - 10.11

Аби наздогнати свого конкурента з КНУБА, команді Костянтина Сахарова доведеться поборотися за 3 очки з непростим суперником – «Політехніком-2». Чудовий матч Першої ліги, на який слід завітати.

Лідер вищої ліги прийматиме аутсайдера, але де як не в таких матчах проявляти характер? Та чи зможе команда Європейського університету нав’язати боротьбу більш іменитому та досвідченому супернику?

Матч-боротьба за середину турнірної таблиці. «Політехнік» має на 1 здобуте очко більше, та чи зміниться щось після гри?

Після вдалого старту сезону, команда «Університет культури» не може здобути перемогу вже декілька матчів поспіль, натомість НУФВСУ-МАУП впритул наблизились до когорти лідерів. Різна мотивація в команд, але мета одна – здобути перемогу.

Центральний матч туру, в якому команда з другої сходинки прийматиме третю. НАВС має змогу скоротити відставання до двох очок, та чи дозволять їм це зробити хлопці з КУБГ?

Команда НУБіПУ спробує на домашньому полі реабілітуватись перед своїми вболівальниками за прикру поразку в минулому турі, але суперник не з простих – збірна команда НПУ ім. Драгоманова, яка має в своєму активі 11 набраних очок і посідає 5-у сходинку.

Дискваліфікація: Горбунов, Кириленко 09.11. (Європеський унiверситет), Правук 09.11 (КНТЕУ), Сiвов 09.11 (КНУКiМ).

 

 
6 листопада 2017

 757 переглядів

 
 
123123