Хет-трик Мацапули виводить НУБіПУ в чвертьфінал

30 жовтня на футбольному полі ДЮСШ №15, відбулась гра 1/8 розіграшу Кубку м. Києва серед студентських команд ВНЗ, в якому НУБіПУ приймали першоліговий «Економіст» з КНЕУ.

Минулорічний фіналіст розіграшу Кубку ФАСК команда «Економіст» безперечно хотіла повторити, або й перевершити здобутки минулого сезону, але різниця в класі команд Першої ліги та Вищої досить помітна, якщо це не стосується збірної команди КНУ ім. Шевченка. Тому з перших хвилин матчу було зрозуміло під чию диктовку пройде ця гра. «Нубіпівці» відкрили рахунок в матчі вже на 3-й хвилині, коли захисники грубо помилилися поблизу власного карного майданчику, господарі розіграли комбінацію в три передачі і вивели на ударну позицію Антона Гришина, який без проблем відправив м’яч в сітку воріт. Але цього команді з Вищої ліги було замало і вони продовжували створювати тиск на ворота суперника. Другий м’яч міг забивати Олексій Заїка, але після його удару головою з дуже вигідної позиції, м’ячем без проблем заволодів воротар гостей. На 20-й хвилині рахунок подвоїв Станіслав Захарченко, який скористався чудовою розрізною передачею від Вадима Іщенко, обіграв захисника і точно пробив в кут воріт. «Економісти» мали змогу відіграти бодай один гол ще до перерви, але Іван Узунов не зміг скористатися помилкою голкіпера, якого на лінії воріт підстрахував захисник Олексій Заїка. Не реалізувавши свою нагоду, господарі швидко за це поплатилися, захисник необачно порушив правила поблизу власного карного майданчика, до м’яча підійшов знаний майстер виконання стандартних положень – Сергій Мацапула. Саме він чудовим обвідним ударом вразив дальні кут воріт суперників. Перша половина зустрічі завершилась із рахунком 3:0 і шансів на вихід у чвертьфінал, для минулорічного фіналіста, були примарними вже після першого тайму, але у футболі може статися все шо завгодно, тому всі присутні очікували побачити не менш цікавий другий тайм.

Початок другого тайму був дуже схожим на старт поєдинку, але цього разу господарям знадобилося вже 4 хвилини, аби відзначитись. Дубль оформив Сергій Мацапула, відправивши м’яч з кута карного майданчика під дальню стійку більярдним пострілом. За рахунку 4:0 в стійку воріт «Економіста» влучив Євгеній Черпаков. На цей момент гості відповіли виходом віч-на-віч Івана Узунова, який оббіг трьох суперників, але на точний удар йому не вистачило сил і він пробив точно у воротаря. В складі НУБіПУ в другому таймі було проведено чимало замін, тому темп гри трохи понизився, а господарі почали грати більш розкуто. Цим на 75-й хвилині скористався Олександр Резнік, який зміг забити бодай гол перстижу для своєї команди. Але Сергій Мацапула вже через 2 хвилини відновив перевагу своєї команди до чотирьох м’ячів, оформивши хет-трик. А остаточный рахунок в матчі було встановлено на 86-й хвилині, другий гол команди «Економіст» забив Максим Приз. Тому ця кубкова дуель завершилась перемогою «нубіпівців» з рахунком 5:2 і саме вони продовжать боротьбу за цей трофей. 

Владислав Третяк

Фото: Олексій Манєєв

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
31 жовтня 2017

 1031 перегляд

 
 
123123