Перша перемога в чемпіонаті команди КНТЕУ

12 березня в спортивному манежі Київського національного торговельно-економічного університету відбулась гра 11 туру Вищої ліги з футщалу серед студентських команд ЗВО, в якій місцева команда приймала колектив Київського університету ім. Бориса Грінченка.

Команда Сергія Швеця зараз знаходиться не у своїх найкращих кондиціях, адже чудовий старт першого кола та місце в трійці за його підсумками , перетворились у одну нічию та три поспіль поразки. Але вони завітали в гості до команди-аутсайдера, яка ще жодного разу не здобувала перемоги у Вищій лізі. Тому вмотивовані господарі почали з перших хвилин доводити, що не варто завчасно списувати їх з рахунків. Непоганий постріл Владислава Уса був заблокований захисниками, а добивання Дмитра Кушнірова  парирував голкіпер КУБГ. Гості відповіли чудовим пострілом у виконанні Юрія Сапоненко, та воротар «торгового» був на місці – непоганий сейв. В середині першої половини гри Владислав Мовсисян самотужки відібрав м’яч у захисника та без зайвих роздумів сильно пробив під поперечку воріт. Чотири хвилини потому капітан «зелених» Богдан Антоненко замкнув на дальній стійці простріл від Дмитра Кушнірова і подвоїв перевагу господарів. На 19-й хвилині Антоненко оформив дубль, реалізувавши вихід віч-на-віч. А на останній хвилині першої двадцятихвилинки дубль оформив і Владислав Мовсисян, якому асистував Дмитро Піщаний.

По перерві гості заграли більш активно, адже тренер за 5 хвилин зміг трохи розворушити своїх підопічних. На удар Юрія Сапоненко непогано зреагував Дмитро Ларченко, який відбив м’яч ногою. А постріл Владислава Никоненко на себе прийняла стійка воріт. Загалом Владислав завдав ледь не найбільше ударів по воротах у складах обох команд, але більшість з них були неточними. Гості за всю другу половину гри провели одну чудову контр-атаку на 32-й хвилині, коли Кушніров в дотик віддав на дальню стійку, де передачу замкнув Владислав Ковальов. 5:0 на користь підопічної Світлани Головіної, які здобули перші три очки в поточному сезоні, та ще мають шанси наздогнати НУБіПУ та НУФВСУ.

Владислав Третяк

Фото: Дмитро Івашков

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
13 березня 2019

 696 переглядів

 
 
123123