Три кроки до чемпіонства

Ігровий тиждень розпочався 11 березня і відкривав його матч 11 туру між НПУ ім. Михайла Драгоманова та командою «Політехнік» з КПІ ім. Ігоря Сікорського. Гра відбулась у спортивному комплексі педагогічного університету.

Стовідсотковий показник команди НПУ ім. Драгоманова дає їм непогані шанси здобути друге поспіль чемпіонство. Цього разу на їхньому шляху стала команда, з якою вони зустрічались в минулому сезоні у фіналі розіграшу Кубку, звісно окрім матчів Вищої ліги, і там вони поступились. Тепер «Політехнік» завітав у гості до «педагогів», але вже у цьому сезоні мало хто очікував на таку ж запеклу боротьбу між колективами. І якщо команда НПУ перебуває на піку своєї форми, то КПІ переживає «зміну поколінь», тому явними фаворитами виглядали перші. Саме підопічні Руслана Мішаровського непогано розпочали цю гру. Першу гольову нагоду господарі створили через кілька хвилин, після стартового свистку. Олександр Сухов точним пасом вивів на ударну позицію Артема Мороховця, але його постріл парирував Євген Галушко. В середині першого тайму Сухов асистував вже Олександру Карбулі, удар головою якого на себе прийняла поперечка воріт гостей. На 12-й хвилині таки м’яч опинився у сітці воріт «політехніків», коли Артур Розсолодін прийняв м’яч поблизу карного майданчику суперників та сильно з носка пробив у ближній кут воріт. Підопічні Сергія Журавльова за перші 20 хвилин змогли лише одного разу потурбувати Максима Бабенко, коли він виручив свою команду після удару Владислава Запісецького. Не дивлячись на рахунок, першй тайм пройшов за тотальної домінації господарів на майданчику, а тому від другої половини гри всі очікували хіба що більшої кількості забитих м’ячів.

Команди не підвели своїх вболівальників і вже через 4 хвилини, після старту другої двадцятихвилинки, рахунок в матчі став 2:0. Стрімка контр-атака «блакитних» завершилась точним пасом Олександра Сухова на свого тезку Карбулу, який без проблем переправив м’яч у порожні ворота. Ще 4 хвилини потому Артур Розсолодін оформив дубль після чудової скидки п’ятою від автора попереднього взяття воріт Олександра Карбули. Невдовзі Артур міг оформити і хет-трик, але на заваді його удару стала стійка воріт. Забити бодай «гол престижу» міг Богдан Воляр, але з кількох метрів не поцілив у ворота. Натомість до кількох гольових передач у матчі, своє ім’я до протоколу вніс Олександр Сухов після передачі Розсолодіна. Ще одну нагоду мали гості, але капітан «червоних» Ілля Федоренко чудово пробивав, але знову каркас воріт став на заваді взяттю воріт. За хвилину до фінального свистка Сухов віддячив своєму партнеру по команді і нагородив його чудовою передачею, а Артур Розсолодін оформив хет-трик. Крапку в матчі поставив Артем Мороховець, який встановив остаточний рахунок поєдинку 6:0 на користь власної команди.

Тож за три тури до завершення чемпіонату, команда Руслана Мішаровського здобула 11 перемог у 11 матчах і у останніх трьох матчах їм доведеться зустрітись з аутсайдером з КНТЕУ, командою КУБГ, яка у другій половині футзального сезону виглядає не так впевнено, а чемпіонство вони зможуть оформити в рідних стінах найбільш запеклого суперника – колективу НУХТ. До слова різниця в набраних пунктах між НПУ і НУХТом становить 5 очок, тому матч останнього туру може стати формальністю і «педагоги» приїдуть в гості вже у якості чемпіона.

Владислав Третяк

Фото: Дмитро Івашков

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
12 березня 2019

 499 переглядів

 
 
123123