"Політехнік" у домашніх стінах здобуває перемогу над КУБГ

У стінах Спорткомплексу НТУУ «КПІ» місцевий Політехнік приймав сусіда по турнірній таблиці КУ імені Бориса Грінченка. Розрив між командами в таблиці напередодні гри був лише один пункт, тому цей поєдинок був принциповий для обох колективів. Гра розпочалася не так жваво, як очікували глядачі. Команди намагалися атакувати, але довести гольовий момент до вірного не вдавалося. Перше взяття воріт відбулося на 9 хвилині матчу. Пройшла передача низом на вільного Записецького Владислава, який прийняв м’яч стоячи спиною до воріт та пробив п’ятою повз голкіпера. Таким чином господарі розмочили рахунок у цьому протистоянні. Вже за декілька хвилин «КПІ» заробляє небезпечний штрафний біля чужого карного майданчику. Очікувався удар поворотах, але підопічні Сергія Журавльова розіграли цей стандарт, віддавши передачу у центр на Федоренко Іллю. Той звільнився від опіки суперника та в один дотик покотив м’яч повз кіпера гостей. Політехнік подвоює перевагу і робить градус матчу більш цікавим. Така ситуація на полі не влаштовувала КУБГ і вони відразу створили гострий момент. Після проникаючого пасу під удар, Гавриленко Дмитро пробивав, але м’яч полетів над поперечкою. За хвилину до свистка на перерву «грінченківці» забивають гол у роздягальню. Це Шаповал Владислав взяв гру на себе, обігрався з партнером  і зробив  простріл, після якого м’яч рикошетом від захисника залетів у верхній кут воріт. 2-1 і інтрига на другу половину зустрічі відновлюється.

Після перерви «КПІ» заволодів ініціативою і на 23 хвилині збільшив перевагу у рахунку. 7 номер господарів Записецький Владислав зробив перехоплення та щільним ударом влучив у дальній кут без шансів для голкіпера. Владислав оформив «дубль» і зробив становище на полі більш комфортним для своїх партнерів. На фазі завершення атаки Політехнік виглядав переважніше, тому в середині другого тайму забив блискавичний четвертий м’яч. Пройшло закидання через все поле на таранного 5 номера, Кириленка Андрія, який зміг в дотик головою перевести «круглого» у сітку воріт «грінченківців». Тим самим Андрій зняв всі питання щодо переможця цієї зустрічі. Все ж, під завісу зустрічі команда Сергія Швеця змогла відквитати один м’яч, не без допомоги воротара НТУ Євгенія Галушка. Удар від 23 номера гостей Бабенка Андрій, але Євген не зміг парирувати постріл, випустивши м’яч з власних рук, який закотився в рамку.

Отож, у непростому протистоянні Політехнік переграє університет Грінченка і після 10 зіграних турів піднімається на третю сходинку турнірної таблиці, випереджаючи КУБГ на один заліковий бал.

Максим Пчелінов

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
6 березня 2019

 576 переглядів

 
 
123123