НУФВСУ продовжує перемагати

Протистояння у Вищій жіночій Лізі НУБІП та НУФВСУ досить важливе для обох команд, адже результати суттєво вплинуть на їх місця у таблиці. З самого початку дівчата почувають себе невпевнено, притираючись одна до одної, команди не розпочинають активних дій. Довго не забарившись, №11 «білих» показує хто господарі і забиває перший гол. Гравці лобіюють між двох воріт у намірах схилити фортуну на свій бік, при цьому намагаючись грати досить обережно.

«Інфізкам» не вистачає злагодженості, вони не використовують можливості пробити з ближньої дистанції, гравці не встигають вести гру на випередження. Тому їхня невпевненість позначається на техічності, адже господарки вже обіграли ворота суперниць, але їм не вистачає точності у пробиваннях. Бомбардир №11, Яна Дичко, на 19-ій хвилин демонструє якості основного гравця, закріплюючи за командою перевагу - 2:0.

Розпочався другий тайм, втома позначається на грі дівчат у синьому, чим вдало скористовуються 3-ій та 10-ий номери «білих». Саме через свою неуважність НУБІП втрачають м'яч, ледь встигаючи досягати центра поля. Але дівчата ще можуть грати жорстоко, тому гості провокують суперниць на жовту картку. Воротарі обох команд тримають впевнено, незважаючи на активні атаки нападників, проте не довго, під тиском, голкіпер блакитних пропускає п'ятий гол.

Тільки «сині» набирають швидкість, починають злагоджено вести гру та порушують комбінації противниць, як арбітр повідомляє про вичерпання часу. Тому матч завершується з рахунком 5:0, «Інфіз» підтверджує своє лідерство у таблиці Вищої Ліги, а дівчатам НУБІП можна лише побажати удачі у наступних іграх.

Вікторія Котощук

Фото: Роман Хоботов

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК -Parimatch.ua  

www.parimatch.ua  

www.facebook.com/parimatch.ua  

vk.com/pari_match_ua

 

 
11 березня 2016

 742 перегляда

 
 
123123