НУХТ бере гору над «медиками»

Відбулося протистояння «харчовиків» проти доволі не слабкого противника у блакитній формі, команди НМУ. Як завжди богомольці намагаються вести м’яч, тому з початком гри, №8  відкриває рахунок на чужій території. Але не звиклі  до поразки господарі, на наступній хвилині відповідають їм голом від №11, Євгеній Жук.

Хлопці в сірому проводять ряд контратак і намагаються тримати все під власним контролем, але чомусь не встигають пробивати вчасно у моменти, коли суперник відкритий. Обидві команди грають злагоджено, але богомольці демонструють свій фірмовий стиль, дивувати неочікуваними комбінаціями, і гол від 20-го номера застав «нухтівців» зненацька. Через довге обмірковування, спроби господарів закотити у ворота не увінчуються успіхом, тому користуючись моментом №27 «богомольців», Сашко Воротинцев,  забиває ще один гол – 3:1.

Команда сірих чомусь ніяк не хоче змінювати свою тактику, через зволікання втрачає вирішальні секунди і тому вирішують грати на максимумі. Відчувши силу суперника, «блакитні» починають фолити, в свою чергу «сірі» переносять гру на половину суперників. Намагаючись передбачити передачі «нухтівців», НМУ бігає у розсип та блокують корпусом, не зважаючи на це НУХТ встановлює справедливість, та 11-ий, 10-ий номери синхронно забивають – 3:3.

Під кінець гри емоції вирують між командами, тренери не стримуються у коментарях і вболівальники теж не можуть спокійно спостерігати за «пекельною» грою. На 34 хвилині задає перцю блакитний №27, та пунктуальні у своїй відповіді суперники, теж не промазують, №2, Артем Кучинський  – 4:4.

Буквально за хвилину до завершення, повторюючи долю своїх колег-попередників НУХТ-2, 21-ий та 2-ий номери приносить «сірим» перемогу з рахунком 6:4. Ну що можна сказати, команди показали надзвичайно майстерну та видовищну гру, тримаючи інтригу до останнього моменту, але переможець завжди один і цього разу це НУХТ.

Вікторія Котощук

Фото: Роман Хоботов

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК -Parimatch.ua  

www.parimatch.ua  

www.facebook.com/parimatch.ua  

vk.com/pari_match_ua

 
 
10 березня 2016

 983 перегляда

 
 
123123