Анонс матчів 9-13 березня

НУБіПУ — Університет ім. Грінченка
Стартує черговий етап Кубку,  першими у якому зійдуться дві сильні команди. Спрогнозувати, хто з них вирушить далі, а хто полишить боротьбу, - важко. Тому залишається лише чекати на видовищну та захоплюючу гру.

НУХТ-2 — ВМУРОЛ “Україна”
“Нухтівці” наразі недвозначно претендують на верхні місця у Першій лізі. Проте нещодавній невдалий матч проти НФВСУ-МАУП може дещо вплинути на їхнє протистояння  з “Україною”.

НМУ ім. О. О. Богомольця — НУХТ
Минулого тижня “харчовики” зустрічались з командою КНУБіА і з легкістю здобули перемогу у матчі. І хоча “медики” дещо сильніші, ніж “будівельники”, їм доведеться неабияк постаратись, щоб вибороти бодай якісь залікові бали.

КНУБіА — Академія СБУ
У той час, як у верхній частині Вищої ліги йде запекла боротьба за лідерство, у нижній — присутня не менш жорстка конкуренція. Тому кожний поєдинок для КНУБіА та для СБУ є доленосним.

НУБіПУ — НУФВСУ
Чи зможуть “інфізівки” зібрати усі свої сили докупи після складної та виснажливої гри проти НПУ, і здобути три очки у матчі проти НУБіПУ?

НТУ — НУБіПУ
І хоча НУБіПУ від НТУ відділяє лише два місця у турнірній таблиці, цей поєдинок обіцяє бути легкою прогулянкою для “аграрників”.

КНУ ім. Шевченка — ІКВС
Здається, “шевченківці” вже “пустили коріння” на верхній сходинці Першої ліги. Чи зможе ІКВС змусити їх хоч якось занервувати?

Авіатор (НАУ) — Політехнік (НТУУ “КПІ”)
Авіаторам відверто не пощастило з суперником на кубковий матч, адже “політехніки” з легкістю впораються і з сильнішим суперником.

Дискваліфікації:

Гординський Ю. 09.03 (ВМУРОЛ)
 
Миколаюк Є., Чоботар О., Швець С.В. 09.03 (КУ ім. Б. Грінченка)
 
Цуркан Є. 11.03 (НТУ)
 
Олійник С. 10.03 (КНУБіА)
 
Островський Д. (НУФВСУ-МАУП)
 
Отрошко О. (ДЕТУТ) 
 
6 березня 2016

 908 переглядів

 
 
123123