НУБІПУ програє та опускається в нижню частину турнірної таблиці

14 березня, відбулась гра Вищої ліги одинадцятого туру змагань з футзалу, в якій номінальні господарі команда Національного університету біоресурсів і природокористування України приймали в гості суперників з Київського національного університету будівництва і архітектури. Гра проходила на полі спортивного комплексу КНУБА.

В цьому матчі зустрічали команди які займають різне положення в турнірній таблиці, КНУБА впевнено йдуть до того щоб завоювати бронзу, а НУБіПУ змагається за те щоб не бути передостанньою командою змагань. Отож не дивно що активніше почали номінальні гості, потужного дальнього удару завдавав Олександр Данько мяч пролетів поряд зі стійкою. Загалом зі старту матчу команди грали досить стримано та не бігли стрімголов в атаку. За такої гри першими змогли відзначитися господарі, на 9 хвилині Богдан Корій зміг у карному майданчику підлаштуватися під мяч та пробити п’ятою стоячи спиною до воріт. Та раділи НУБіПУ не довго вже на 10 хвилині Владислав Рибальченко зміг зрівняти рахунок, він вчасно замкнув простріл від партнера на дальній стійці. А вже на 15 хвилині Олександр Данько зміг продемонструвати що не тільки суперник вміє забивати п’ятою. На 16 хвилині Артем Криворучко наважився на дальній удар та вразив ворота суперника. Та вже за хвилину він довів що попередній гол був не випадковість і спочатку зробивши перехват пробив точнісінько у дев’ятку воріт. Отож до кінця першого КНУБА змогли відігратися та вийти вперед ведучи в рахунку 4:1.

У друга половина зустрічі розпочалась з того що на 23 хвилині, Сергій Побережний відгукнувся на простріл та зміг вразити ворота ударом в кут. Після цього забитого м’яча одна команда зрозуміла що переможний рахунок нікуди не дінеться а інша що вдалого результату вони добитися не зможуть. І команди почали грати в дуже відкритий футбол без центра поля, і моменти почали з’являтися ледь не кожні десять секунд. На 29 хвилині Богдан Кутовенко міг покращити різницю забитих м’ячів та влучити з метру до воріт не зміг. Та остаточно надії суперника на більш менш приємний результат розвіяв Артем Криворучко на 34 хвилині він оформлює хет-трик, а вже за хвилину замкнувши простріл на дальній стійці і покер. Та спокійно дограти команди не хотіли час від часу перериваючись на чвари між собою. Що у підсумку вилилось у забити два м’ячі на 40 хвилині матчу від номінальних гостей.

Отож рахунок 9:1 на користь КНУБА які впевнено тримаються на третьому місці.

Дмитро Івашков

Фото: Дмитро Івашков

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
15 березня 2019

 537 переглядів

 
 
123123