НУБІП розгромно завершує рік

Свій останній матч в цьому році в спорткомплексі НУХТ відіграли команди Університет ім. Б. Грінченка та Національний університет біоресурсів та природокористування України. Якщо початок сезону для перших був більш-менш вдалим, то для останніх називати його вдалим було важко.

З перших хвилин ініціативу перейняли номінальні гості, себто НУБіПУ. Вони зробили 3-4 небезпечні атаки на ворота «грінченківців» й мали відкривати рахунок в цьому матчі, що й сталося вже на 4-й хвилині, після вдало реалізованої атаки. Але «аграрії» на цьому не зупинились, і вже в кінці першої «десятихвилинки» рахунок був 4:0. Так як все в цьому матчі для гостей складалось добре, вони почали заграватися на чужій половині, через що й поплатились двома пропущеними м’ячами у власні ворота. Господарі також мали безліч моментів для того, щоб ще більше скоротити розрив, але чогось їм не вистачало. На перерву команди пішли з рахунком 6:2, « аграріям» залишалось просто дограти цей матч.

Другий тайм майже нічим не відрізнявся від першого. «Нубіпівці» продовжували атакувати, а «грінченківці» грали на контратаках. Не можна сказати що останні виглядали слабше своїх візаві, але те що «аграрії» в цьому матчі їх повністю перебігали фізично, закриваючи всі підходи до своїх воріт і реалізуючи свої моменти, це факт. Тому на 36-й хвилині, Сорокін Олексій оформлював свій «пента-трик»!

Матч завершився з розгромних рахунком 4:10 на користь НУБіПУ, й команди пішли на відпочинок та святкування новорічних свят з різним настроєм.

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК -Parimatch.ua 
www.parimatch.ua 
www.facebook.com/parimatch.ua 
vk.com/pari_match_ua

Автор: Романчук Сергій

Фото: Марат Кабіров

 

 
24 грудня 2015

 674 перегляда

 
 
123123