НУХТ-2 - НУФВСУ-МАУП: Нічия в протистоянні лідерів

Цього вівторка в спорткомплексі НУХТ зустрічались дві команди-лідери: НУХТ- 2 та НУФВСУ. Обидва колективи мають шанси завоювати чемпіонство в цьому році, а НУХТ- 2 до того ж, може цей титул захистити. До початку зустрічі важко було визначити переможця, так як не відомо чого може було очікувати від НУФВСУ-МАУП, через те, що ця команда в минулому сезоні виступала в Вищій лізі, тому можна було прогнозувати багато боротьби, та цікавих моментів.

Перший тайм розпочався на великих швидкостях, але без великої кількості небезпечних моментів, переважно вся гра проходила в центрі ігрового майданчику, але поодинокі виходи до воріт суперника були присутні. Перша половина гри добігала кінця й рахунок міг би залишитися нічийним, але через вдалий розіграш атаки "харчовики", все ж таки змогли вирватися вперед і на перерву команди пішли з мінімальною перевагою НУХТу, а саме - 1:0. 

Друга половина гри, майже, нічим не відрізнялася від першої, все та ж гра в центрі поля, збільшилась лише спортивна агресія в очах "інфізу". Ближче до середини другого тайму обидві команди почали більше залучати своїх голкіперів до атакувальних дій. Й це давало свій результат: гра видавалась стрімкі щоб і цікавішою. За п'ять хвилин до закінчення зустрічі непоганий момент, щоб збільшити перевагу мали гравці команди НУХТ-2, вийшовши "один на один" з голкіпером "інфізу", але останній зумів витягнути "мертвий м'яч". Більше того через дві хвилини після цього моменту, той самий голкіпер НУФВСУ-МАУП, завдяки своєму пресингу на свого "візаві" з НУХТу-2, змусив останнього помилитися на лінії своїх воріт, зумів зрівняти рахунок. Через це, останні хвилини матчу були напруженими та нервовими для обох команд. 
Але жодному з колективів не вдалося, якимось чином, змінити рахунок на табло. Нічия - 1:1, не дуже приємний результат, як для одних, так і для інших, але цілком прогнозований.

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК -Parimatch.ua 
www.parimatch.ua 
www.facebook.com/parimatch.ua 
vk.com/pari_match_ua

Автор: Романчук Сергій

Фото: Марат Кабіров

 
23 грудня 2015

 898 переглядів

 
 
123123