Головні претендентки на чемпіонство видали чудову гру

Дівчата з Національного педагогічного університету ім. Михайла Драгоманова провели свою першу гру в сезоні на власному полі, де вони приймали суперниць з Київського університету ім. Бориса Грінченка. Гра відбулась 22 грудня у спортивному комплексі НПУ.

В минулому турі підопічні Алли Гресь не залишили шансів команді КНПУ ім. Тараса Шевченка, але цього разу їм протистояв більш серйозний та досвідчений опонент -  чинний чемпіон жіночих змагань – колектив НПУ ім. Драгоманова. Останніх слід вважати головними претендентами на перемогу в поточному сезоні, адже у їхньому складі є досить досвідчені дівчата, а дехто з них навіть викликається у національну жіночу збірну України з футзалу. Всі ми чудово знаємо, що команди НПУ завжди домінували у студентському футзалі столиці та України.

На правах фавориту зустрічі, дівчата з «педагогічного» чудово розпочали цю гру. Вже на шості хвилині Марія Васковець відкрила рахунок в матчі завдяки непоганому асисту від Поліни Дрозд. Гості відповіли моментом Маргарити Кісельової, якій трохи забракло точності, аби зрівняти рахунок. Вже в середині першого тайму Олександра Скибіна подвоїла перевагу власної команди, вийшовши віч-на-віч з голкіпером КУБГ. Згодом був прикрий епізод з автоголом Твардовської. Відіграти один м’яч вдалось на 18-й хвилині, коли Кісельова асистувала Каріні Твардовській, яка прийняла м’яч та непогано пробила в кут воріт. Комнади могли піти на перерву за рівного рахунку, але два поспіль сейви від Вероніки Ковальчук, дозволили її команді зберегти перевагу в один гол.

У другому таймі старт знову був за господарками поля. Вже на 23-й хвилині Саня Скибіна оформила дубль, асистувала їй Анастасія Дмитренко. Але майже одразу Софія Скворцова скоротила відставання своєї команди. На 32-й хвилині Скибіна оформила хет-трик, а наздогнати її намагалась Маргарита Кісельова, але вона завершила цю гру із 2 голами у власному активі. Ще було чимало фолів з боку гостей, тому під завершення тайму Поліна Дрозд могла відзначитись з 10 метрів, але не влучила у площину воріт. Тож 5:4 на користь дівчат з НПУ ім. Драгоманова, які маючи лише одну заміну змогли здобути дуже важливу першу перемогу в сезоні. Натомість їхні суперниці, маючи 12 дівчат у заявці на матч, не змогли витиснути бодай нічийний результат у цьому протистоянні.

Третяк Владислав

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – Parimatch Foundation

www.parimatch.foundation

 
23 грудня 2021

 185 переглядів

 
 
123123