Дівчата з НУБіПУ здобувають першу перемогу в сезоні

Остання гра першого кола Вищої жіночої ліги з футзалу ФАСК була зіграна в четвер, восьмого лютого на паркеті спортивного залу НАУ. Місцева команда приймала дівчат з НУБіПУ і в цьому матчі вирішувалась доля останнього та передостаннього місця в таблиці за результатами першого кола змагань.

Обидві команди до цієї гри не мали здобутих очок, але в кожній грі демонстрували шалене бажання грати у футзал. Гості почали краще, адже це вже досить досвідчена команда, яка не перший рік бере участь у змаганнях ФАСК. На другій хвилині лік своїм забитим м’ячам в цій зустрічі відкрила Олеся Гранат, завдавши сильного пострілу зі штрафного поблизу воріт «Авіатора». В середині першого тайму рахунок був вже 5:0, з яких чотири на свій рахунок записала Олеся, а ще одного разу відзначилась Альона Коваленко, яка чудовим ударом завершила вдалий розіграш кутового. Далі не дуже сильний, проте досить влучний постріл вдався Юлії Гусак, яка завдавала його майже з центру поля, перший номер «Авіатора» не змогла впоратись з цим непростим ударом. На 16-й хвилині свій перший гол в сезоні забила Ольга Остаповець, яка замкнула простріл від Олесі Гранат на дальній стійці, а сама Олеся відзначилась п’ятьма забитими м’ячами в першій половині гри, яка завершилась із розгромним рахунком 8:0.

У другій половині гості з НУБіПУ трохи збавили оберти, але на майданчику була Олеся Гранат, яка своєю грою намагалась донести іншим командам, що у другій половині сезону грати проти її команди буде непросто навіть лідерам. Тому вона записала на своє ім’я ще 4 голи на різний смак. В підсумку вона змогла відзначитись дев’ять разів в одному матчі, що дозволило їй опинитись на третьому місці в списку кращих бомбардирів Вищої жіночої ліги з футзалу ФАСК. Ще двічі в другому таймі забивала Альона Коваленко, яка і поставила крапку в матчі, в якому її команда здобула більш ніж впевнену виїзну перемогу над дівчатами з НАУ. Якщо є бажання грати у футзал чи футбол, то і майстерність згодом з’явиться, а з нею і позитивний результат. Тому бажаємо успіхів обом командам в майбутньому і найголовніше – щоб ніколи не зникало бажання. 

Владислав Третяк

Фото: Дмитро Івашков

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
9 лютого 2018

 655 переглядів

 
 
123123