Визначились призери ХХ Чемпіонату столиці з футболу серед студентських команд ЗВО

Одразу по завершенню фінального матчу між командами «Меркурій» з КНТЕУ та НУФВСУ-МАУП, справа перейшла до нагородження призерів ХХ Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентських команд ЗВО сезону 2018-2019 рр.

Нагороди кращим студентам-футболістам столиці вручали Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва – Вадим Місюра, Президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів – Іван Крулько, Голова Федерації футболу м. Києва – Ігор Кочетов, Голова Київської організації профспілки працівників освіти і науки України – Олександр Яцунь, Заступник Міністра освіти і науки України – Роман Греба, Голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України – Вадим Стеценко та Головний тренер студентської національної збірної України з футболу - Анатолій Бузник. Першим привітати команди та всіх присутніх на стадіоні «Динамо» було запрошено Івана Крулько, який у своїй промові зазначив: «Я хотів би в першу чергу привітати весь Київ, всю футбольну громадськість столиці з цим чудовим святом, яке відбулось сьогодні на легендарному стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Обидві команди-учасники цього фінального матчу – дуже сильні команди, а сама гра, її емоційність та підтримка вболівальників на трибунах нічим не поступається матчам Прим’єр-ліги українського футболу і це справжня перемога студентського футболу. Всіх вітаю та дякую усім присутнім за таку чудову атмосферу!»

Роман Греба у своїй промові назвав учасників фінального матчу супер-футболістами, супер-інтригантами, адже до фінального свистка на полі велась боротьба, а головне – це супер-вболівальники. Подякував їм усім за те, що вони долучаються до футболу та своїм прикладом показують українцям, як можна впевнено в собі та з користю розвивати себе та всю нашу країну.

Останнім привітав студентство Президент ФАСК Вадим Місюра: «Вітаю Вас, шановне студентство! Я хочу зробите лише одне маленьке доповнення до попередніх слів наших друзів: щиро дякую тим людям, які протягом багатьох років підтримують та сприяють розвитку студентського спорту, зокрема футболу. Це наша сильна команда серед яких керівники ЗВО, представники органів державної влади, наших партнерів та президент футбольного клубу «Динамо Київ» Ігор Суркіс, завдяки якому ми маємо змогу грати фінальні матчі на цьому видатному стадіоні».

Від привітань почесні гості перейшли до нагородження. Першими були відзначені арбітри цього матчу, які бездоганно впорались зі своєю роботою. Головний арбітр – Володимир Новохатній, його асистенти Юрій Зоренко та Тарас Клименко, резервний арбітр – Артем Гординський, спостерігач арбітражу – Олександр Шамич та делегат матчу Віктор Парадніков. За активну участь в організації та підтримці фінального поєдинку було відзначено грамотою та цінними подарунками колектив футбольного клубу «Титан». Далі справа перейшла до нагородження гравців, які були визнаними кращими у індивідуальних номінаціях. Так кращим бомбардиром став Дмитро Мохначук з команди НУФВСУ-МАУП, кращим воротарем було визнано Дмитра Міхєєва з «Меркурію», кращим захисником став Андрій Співаков – гравець колективу КУ ім. Бориса Грінченка, нагороду «кращий півзахисник» отримав капітан НУФВСУ-МАУП Денис Хруль, а кращим нападником визнали гравця команди НАВС Василь Чекед. А кращим тренером цього сезону став головний тренер збірної НУФВСУ-МАУП Сергій Бойченко. Всі індивідуальні нагороди гравцям вручили Президент ФАСК Вадим Місюра та головний тренер національної студентської збірної України з футболу Анатолій Бузник.

Від індивідуальних нагород справа перейшла до нагородження призерів ХХ чемпіонату м. Києва з футболу серед студентів. Третє місце за підсумками сезону здобули гравці Київського університету ім. Бориса Грінченка, срібні нагороди вибороли фіналісти з команди «Меркурій» Київського національного торговельно-економічного університету, а кубок чемпіонів над головами підняли тандем ректорів Національного університету фізичного виховання і спорту України Євгеній Імас та Ректор Міжрегіональної академії управління персоналом Микола Курко.

Ми вдячні всім командам та гравцям, які зробили цей ювілейний ХХ Чемпіонат столиці з футболу незабутнім, які билися до останнього матчу. Ми вдячні керівникам ЗВО за підтримку цих гравців та команд, друзям та партнерам ФАСК, а особливо слід подякувати вболівальникам, які створили без перебільшень фантастичну атмосферу на цьому фінальному матчі та які підтримували свої команди протягом усього сезону.

Владислав Третяк

Фото: Роман Хоботов

Генеральний партнер ФАСК: TM Parimatch

Офіційний партнер ФАСК: АБ "Укргазбанк"  
Партнери ФАСК: Київська міська державна адміністрація, ФК «Динамо» Київ, "Українська страхова група", ТОВ "Перша приватна броварня", ТОВ "Міленіум спорт", Всеукраїнська футбольна асоціація студентів, Федерація футболу м. Києва, Київська міська організація профспілки працівників освіти і науки України.

Генеральний інформаційний партнер - ХSPORT.

Інформаційний партнер – SPORT.UA

 
24 травня 2019

 1013 переглядів

 
 
123123