У Португалії відкрилися IV Європейські студентські ігри-2018

IV Європейські студентські ігри-2018 в м. Коїмбра стартували!
 
15 липня на церемонії відкриття від України була присутня велика група спортсменів, тренерів, фахівців фізичного виховання.
 
Серед членів делегації ректор Національного університету фізичного виховання і спорту України, Президент Спортивної студентської спілки України Імас Євген Вікторович, Президент Національної академії педагогічних наук України, Почесний Президент Спортивної студентської спілки України Василь Григорович Кремень. Очолює делегацію України Голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Стеценко Вадим Григорович. Безумовно, досвід наших спеціалістів стане у нагоді спортсменам-студентам.
 
Тож, сподіваємося, що IV Європейські студентські ігри-2018 стануть успішними для України. 
 
Нагадаємо,  що збірна команда  з футболу Київського Університету ім. Бориса Грінченка виборола право брати участь в Європейських студентських іграх й вже найближчим часом вилетить в Португалію. 
 
Наразі кияни готуються до турніру через контрольні зустрічі.
 
На минулому тижні підопічні Сергія Швеця зіграли два матчі. Спочатку студенти КУБГ провели спаринг з новачком Другої ліги України – футбольним клубом «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки. Гра завершилася нічиєю 1:1, причому довгий час «грінченківці», у яких з пенальті відзначився Владислав Коба, передували у рахунку.
 
Другий матч команда «КУБГ» грала проти донецького «Шахтаря» U-21 у Щасливому, без перебільшень, дуже потужного опонента. І хоча кияни поступилися з рахунком 1:3 (гол у складі «грінченківців» на рахунку Андрія Різника), Сергій Швець залишився задоволений діями команди.
 
Кращий тренер з футболу сезону 2018/2019 рр. змагань під егідою ФАСК Сергій Швець дав свій коментрат з приводу зборів його команди перед поїздкою на студентські ігри: "З хлопцями ми зустрілись 9 липня та провели досить насичений тренувальний тиждень. Вже встигли зіграти два спаринги, в яких команда демонструвала характер, що безумовно є дуже важливим фактором в здобутті позитивного результату. Нам залишилась ще одна гра з командою "Чайка", а 20 липня ми вилітаємо в Португалію, де прагнемо довести, що наші студенти можуть гідно представити Україну на цих іграх. Не розраховую на помпезні проводи команди, а очікую теплої зустрічі по прибутті додому, адже ми їдемо туди аби перемагати!"
 
Свою останню контрольну гру, напередодні вильоту до Португалії, команда Київського університету ім. Б.Грінченка зіграє у найближчу середу, 18 липня. На стадіоні школи № 231 «грінченківці» прийматимуть аматорську команду «Чайка» з Вишгорода. Матч відбудеться о 18 годині. За два дні після цієї гри команда відправиться до Коїмбри. Бажаємо успіху нашим хлопцям!

 
17 липня 2018

 865 переглядів

 
 
123123