В КНУКіМ визначили володаря Кубка ректора з футболу

Спортивно-оздоровчий комітет студентського парламенту Київського національного університету культури і мистецтв організував черговий традиційний турнір серед студентів – Кубок Ректора з футболу.

Базою для турніру стало новозбудоване поле зі штучним покриттям ДЮСШ 26, стадіон «Темп». У змаганнях взяли участь команди семи факультетів. До фінальної частини Кубку вийшли збірні факультетів готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, журналістики і міжнародних відносин, економіки та інформаційних технологій та кіно і телебачення.

Чемпіон КНУКіМ з футболу 2018 року визначився тільки в серії післяматчевих пенальті. Після фіналу, який закінчився з рахунком 1:1, команда факультету журналістики і міжнародних відносин вирвала перемогу в «футбольній лотереї» з рахунком 4:2 перегравши колег з факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу.

Дмитро Макуха, капітан збірної ФЖіМВ,

«Хлопці довго чекали на цей турнір, готувалися і, як бачимо, боротьба була дійсно запеклою. Дуже щільні результати, принциповість та боротьба характерів зробили це змагання дійсно яскравим. Особливо порадував фінал, де наша команда, програючи 0:1, за кілька хвилин до кінця матчу змогла відігратись та подарувати глядачам ще кілька хвилин емоцій під час серії пенальті. Чесно кажучи, після мого голу в серії за рахунку 2:1, який ми чомусь визначили як переможний і почали завчасно радіти, я подумав що ця завчасна радість означає наше фіаско. Проте, це психологічно подіяло як на нас, так і на суперника, і гравець команди ФГРіТБ поцілив у поперечину, виконуючи вирішальний удар. Таким чином, наші друзі та колеги по навчанню фактично подарували нам Кубок. Чудовий турнір та неймовірні емоції! Дякую партнерам по команді за надійну гру, беззаперечно героєм фіналу можна вважати Максима Пчелінова, який зрівняв рахунок за кілька хвилин до фінального свистка і нашого голкіпера Артема Галкіна, який відбив два пенальті».

Переможці турніру отримали грошову винагороду від СОК КНУКіМ, сертифікати від нашого спонсора на відвідування закладу FRAT SOCIAL CLUB, а кращий гравець турніру, який став і героєм фіналу, і кращим бомбардиром із 5 м’ячами – Максим Пчелінов з команди ФЖіМВ, отримав спеціальні нагороди – фірмові гетри від Nike та щитки від Adidas. У списку бомбардирів Максим випередив своїх колег Дмитра Макуху (ФЖіМВ), Тараса Котвицького (ФКіТБ) та Олексія Шикова (ФГРіТБ), які забили по 4 голи за турнір.

Вітаємо володарів Кубка Ректора КНУКіМ з футболу, команду факультету журналістики і міжнародних відносин та Університет культури із чудовим турніром та сподіваємось, що СОК КНУКіМ і надалі триматиме високу планку організації студентських спортивних заходів у Столиці!

За матеріалами СОК КНУКіМ: www.instagram/sokknukim

 
15 червня 2018

 891 перегляд

 
 
123123