Перша гра для команди «Медик»

В четвер, 27 вересня на футбольному полі Національного університету біоресурсів та природокористування України відбулась дебютна гра команди «Медик» з ПВНЗ Київський медичний університет у змаганнях під егідою ФАСК. Суперником студентів з медичного університету стали «Будівельники» з КНУБА.

Перші хвилини гри видались дуже нервовими для новачків, вони втрачали м’яч на власній половині та дозволяли супернику завдавати удари в площину воріт з вигідних позицій. Саме такий постріл призвів до першого пропущеного голу. На 9-й хвилині зустрічі Антон Костина потужним обвідним ударом з-за меж карного майданчику відправив м’яч у сітку воріт «медиків». За програшного для себе рахунку, дебютанти трохи набралися сміливості та спробували відігратись. Особливо виділявся в команді Дмитра Дубенка Дерік Лінкольн, який грав під 15 номером. Саме з його флангу загострювалась ситуація біля воріт першого номера КНУБА. Вже на 16-й хвилині рахунок в матчі став рівним, коли після фолу поблизу карного майданчику «будівельників», капітан синіх Данило Соколенко чудовим ударом перекинув стінку та забив дебютний гол для своєї команди в цьому сезоні. Гра вирівнялась, а моменти почали виникати як біля воріт одного колективу, так і біля другого. Непогано проявляв себе голкіпер КМУ Володимир Шматалюк, який грав досить впевнено на виходах та загалом в матчі. Аж доки за хвилину до свистка на перерву, несильний удар від Афара Хішама став проблемою для Володимира і м’яч по-зрадницьки вилетів з рук та опинився в сітці. 2:1 перед самою перервою і всі сподівання на вдалий старт сезону залишились на другий тайм.

У другій половині гри номінальні господарі «Будівельники» грали «по рахунку», адже вони вели і їм необхідно було зберегти цей результат, а збільшити перевагу вони мали змогу в стрімких контр-атаках. Натомість КМУ в позиційних наступах подекуди трохи не вистачало досвіду, а трохи везіння. Тому поєдинок так і завершився другою поспіль перемогою в сезоні для КНУБА, які на даний момент очолюють турнірну таблицю групи Б, а «Медики» демонструють характер, який їм допоможе в наступних іграх, де вони вже матимуть певний досвід.

Владислав Третяк

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
28 вересня 2018

 733 перегляда

 
 
123123