КУБГ реабілітуються за поразку в першому турі

У другому турі Першого етапу змагань з футболу серед студентських команд ЗВО столиці, чинний чемпіон – команда Київського університету ім. Бориса Грінченка, завітала в гості до команди «Політехнік» з НТУУ «КПІ».

Старт сезону видався для обох колективів майже протилежним, адже КУБГ в рідних стінах зазнали прикрої поразки від команди НАВС, натомість команда КПІ розгромила «Економістів» з КНЕУ. В цьому поєдинку колективи мали намір продемонструвати свій характер та амбіції на увесь сезон.

Краще розпочали гості, які з перших хвилин заволоділи ініціативою на полі та залишили «Політехніків» без м’яча. Але і разючі контр-атаки господарів поля могли принести результат. Вже на 11 хвилині Віталій Коробко відкрив рахунок в матчі. Після того кілька непоганих нагод біля воріт Олександра Шаповалова завершились ударами в площину, з якими перший номер господарів впорався. Та на 19-й хвилині оборонці провалилися в захисті, що дало змогу кращому бомбардиру минулого сезону – Владиславу Кобі, зрівняти рахунок у матчі. Чотири хвилини потому гості вийшли вперед по рахунку, а чудовий дальній постріл вдався Дмитру Гавриленко. Далі гра трохи заспокоїлась, але почала відчуватись впевненість у діях підопічних Сергія Швеця, що було їм на користь перед початком другої половини гри.

Перевага команди КУБГ у другому таймі зростала, а певні кадрові зміни, що проводили тренери обох команд, підвищували швидкості та давали нагоду проявити себе молодим гравцям. НА 65-й хвилині чудово себе проявив Максим Крук, який вийшов на заміну в другому таймі та за 20 хвилин зміг відзначитись. Перевагу в два м’ячі чинні чемпіони вже навряд чи могли б відпустити, тому гра заспокоїлась, аж доки Владислав Коба, за 10 хвилин до завершення гри, не вирішив покращити свою власну статистику та встановити остаточний рахунок гри 4:1 на користь своєї команди.

Непоганий поєдинок, з непоганими швидкостями від команд. Але в даному випадку, головні претенденти на чемпіонство у новому сезоні здобули перемогу на класі, після невдалого старту. Команди набирають оберти і стартові тури довели, що навіть новачок може перемогти більш іменитого суперника.

Владислав Третяк

Фото: Володимир Чахоян

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 

 
28 вересня 2018

 1112 переглядів

 
 
123123