Лідер групи А зміцнює свої позиції

Ігровий тиждень розпочався матчем в якому команда НАВС завітала на поле Київського національного торговельно-економічного університету, де зустрілась з колективом «Меркурій-2», в рамках 12 туру попереднього етапу змагань з футболу під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва.

НАВС одноосібно очолював групу А до цієї зустрічі та не мав намірів втрачати очки в матчі з п’ятою командою цієї ж групи. Перша половина зустрічі пройшла під диктовку гостей, які до слова виступали номінальними господарями поля, які фактично не дозволили супернику з «торгового» створити бодай щось конструктивне біля власних воріт. Вже на третій хвилині чудовий розіграш м’яча завершився точним ударом від Ярослава Кругляка, який відкрив рахунок в матчі. Слід відзначити точну гольову передачу у виконанні голкіпера НАВСу – Григорія Воробйова. Вже на 16-й хвилині «Динамо-Академія» подвоїла рахунок, завдяки точному удару Дмитра Ширая головою. Гольову передачу на Дмитра виконав автор першого голу Ярослав Кругляк. Гравцям «Меркурію-2» не завжди вдавалось виходити з-під пресингу суперника, що призводило до небезпечних атак на їхні ворота, але непогано захищав свої ворота голкіпер КНТЕУ, або не щастило гравцям «академії». Перший тайм завершився 2:0 на користь команди Андрія Кругляка.

Старт другої половини гри видався дуже насиченим на гольові нагоди біля обох воріт. Спочатку Євгеній Роман влучив у поперечку воріт Григорія Воробйова, після подачі від кутового прапорця. На це номінальні господарі відповіли небезпечною контр-атакою, яка завершилась фолом у карному майданчику та справедливо призначеним одинадцятиметровим ударом. До м’яча підійшов Ярослав Кругляк та мав нагоду оформити дубль, але на заваді став Ярослав Буглак, який угадав кут воріт та парирував удар свого тезки. Згодом чудову нагоду оформити дубль мав і Дмитро Ширай, але його вихід віч-на-віч завершився сильним ударом у дальню стійку воріт КНТЕУ. Свій шанс реалізувати пенальті могли і гравці «торгового» за фол у карному майданчику на Андрієві Вовченко, який втікав на побачення з воротарем. До позначки підійшов Олег Моторенко та пробив значно вище воріт. Загалом цей забитий м’яч міг змінити хід подій на полі, адже підопічні Олексія Яценко не пропустили з точки, а самі могли скоротити відставання до одного м’яча і хтозна, як події розвивалися далі. Натомість гра продовжувалась майже без моментів, окрім суперудару в падінні через себе ножицями у виконанні Владислава Шулипи. Чудова атака гравців «Динамо-Академії», скидка головою від Олександра Гриценко та фантастичний удар Шулипи, після якого м’яч влучив у поперечку. Такий гол міг стати справжньою окрасою матчу, а у головного тренера НАВСу Андрія Кругляка цей момент навіть викликав «мурашки по шкірі». Тож лідер групи А здобуває перемогу із комфортним рахунком 2:0 і набирає 26 очок у десяти матчах.

Владислав Третяк

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
16 квітня 2019

 802 перегляда

 
 
123123