НАВС мінімально обіграв чинного чемпіона

В четвер, 20 вересня на футбольному полі середньої школи №231 відбулась гра першого туру в групі А, де чинний чемпіон минулого сезону команда Київського університету ім. Б. Грінченка приймала команду Національної академії внутрішніх справ.

Із стартовим свистком стало зрозуміло, що ініціативою будуть володіти господарі поля, натомість НАВС чудово оборонявся завдяки дисципліні та злагодженим діям захисників. Ті контр-атаки «Динамо-академії», що раз-по-раз завершувались небезпечними моментами біля воріт підопічних Сергія Швеця, були тривожним знаком для КУБГ. Одна з таких атак завершилась голом, коли чудову подачу з правого флангу ударом головою замкнув Максим Лонський, який чудово нав’язав боротьбу захисникам у карному майданчику. Гол у роздягальню та невелика кількість гольових нагод біля воріт суперника ставила під сумнів шанси діючих чемпіонів на здобуття залікових пунктів у цій грі.

По перерві малюнок гри не змінився, адже НАВС продовжував дисципліновано оборонятися, але контр-атаки стали менш швидкісними, а як наслідок і менш гострими. Найбільш вигідну нагоду для зрівняння рахунку, господарі мали в середині першого тайму, коли Євген Миколаюк замикав одним дотиком непоганий простріл з флангу, але трохи не влучив у дальній кут воріт Григорія Воробйова. До речі Григорій своєю впевненою грою на виходах та на стрічці воріт додавав запалу і захисникам. Так можна сказати, що НАВС грав більшість часу без м’яча та на власній половині, але це тактика Андрія Кругляка спрацювала і саме його підопічні вибороли таку важливу для них перемогу. Команди тільки входять в сезон, а отже попереду ще більше чудових та цікавих поєдинків.

Владислав Третяк

Фото: Роман Хоботов

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
21 вересня 2018

 836 переглядів

 
 
123123