Старт розіграшу Кубку з футзалу

Перший матч розіграшу Кубку з футзалу серед студентських команд ВНЗ нового сезону був зіграний в четвер 29 листопада на паркеті спортивного комплексу НПУ ім. Драгоманова, де минулорічний фіналіст розіграшу приймав у себе команду з Першої ліги – ІКВС.

На стадії 1/8 зустрілись добре знайомі суперники, різниця в класі між якими досить суттєва. Саме тому підопічні Ярослава Олійника віддали ініціативу супернику з перших хвилин та розраховували на швидкі контр-атаки. Господарі розпочали з дуже швидкого голу, автором якого став Євгеній Яблонько. П’ять хвилин потому гості змогли відповісти разючим контр-випадом. Дмитро Купріянчик вивів на побачення з голкіпером Павла Шульгу, який впевнено реалізував нагоду. 1:1 і здавалось, що в цьому поєдинку все буде не так однозначно. В середині першого тайму Євгеній Яблонько оформив дубль, реалізувавши вихід віч-на-віч, що дозволило його команді вийти вперед. Підопічні Руслана Мішаровського продовжували тиснути на ворота Олександра Адальєва, що призвело до взяття воріт від Микити Олексюка. Хоча величезна заслуга в цьому була Максима Чеберяка, який обіграв двох захисників та віддав Олексюку, якому залишалось влучити вже у порожні ворота. До завершення першого тайму ще кілька непоганих нагод мали Артур Розсолодін та Євгеній Яблонько, але свої суперечки бомбардирів вони залишили на другу половину гри.

По перерві Розсолодін встановив рахунок 4:1, коли його на ударну позицію вивів Максим Чеберяк. А зГодом Артур оформив дубль, пробивши потужно з носка в кут воріт. ІКВС мав непогану нагоду відзначитись вдруге, проте Антон Антоненко не зміг реалізувати вихід віч-на-віч з голкіпером. На 32-й хвилині Артем Мороховець виходив на побачення з воротарем суперника, але не пошкодував паса партнеру, яким виявився Євгеній Яблонько, а той вже влучив у порожні ворота. Крапку в матчі поставив той таки Яблонько, який сильно пробив під поперечку воріт Адальєва. Тож 7:1 і впевнена перемога минулорічного фіналіста розіграшу Кубку, а команда ІКВС має нагоду сконцентрувати свої сили на Першості, в якій йде неймовірна боротьба за перші місця.

Владислав Третяк

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
30 листопада 2018

 542 перегляда

 
 
123123