Жіноча команда КУБГ здобуває перемогу на виїзді

28 листопада, у Вищі лізі змагань з футзалу серед жіночих команд, відбулася гра другого туру, де команда “Авіатор” НАУ приймали дівчат з Університет ім. Бориса Грінченка. Гра проходила на полі спортивного комплексу НАУ.

Як не дивно перший тайм розпочався досить жваво, гості почувалися дуже впевнено тому не боялися бігти в атаку з перших хвилин. Тому першого взяття воріт глядачі чекали не довго. На 5 хвилині відкриває рахунок у матчі капітан гостей Лілія Сисоєва, вона прицільним ударом пробиває точнісінько в кут воріт, а вже на 7 хвилині робить дубль, прокинувши поміж ніг суперниці, не менш точним ударом пробиває в незахищений кут воріт голкіпера. Третій гол у матчі, на 9 хвилині забиває Наталія Черепаня, їй вдався дуже потужний удар який було не під силу відбити голкіперу. А вже 11 хвилині, Єлизавета Ситник зі штрафного робить рахунок 4:0 на користь команди гостей. Здавалося що гості доведуть рахунок у першому таймі до зовсім непристойного але проти були дівчата з НАУ, мало того що вони зуміли не пропустити до кінцівки першого тайму так ще й могли забити. Так на 18 хвилині на ударну позицію вивели Катерину Чумак, але через брак майстерності пробити Надію Колесник не вдалося, яка добре стояла на захисті власних воріт. На перерву команди пішли за рахунку 0:4.

Другий тайм команда гостей розпочала не менш активно, дівчата контролювали мяч та були близькі до взяття воріт майже на кожній хвилині. Але на заваді була то голкіпер НАУ яку було не так просто пробити у другому таймі то стійка не давала залетіти м’ячу. Нажаль довго господарі стримувати натиск не змогли, на 29 хвилині Лілія Сисоєва оформлює хет-трик, відкликнувшись на простріл з кутового. А вже за мить на 32 та 33 хвилинах Ганна Мирончук дуже легко оформлює дубль, спочатку завершила контр наступ, а потім все зробила сама та вразила дальній кут воріт. Та раділи гості не довго адже зі штрафного забиває команда НАУ, це Ілона Литвиненко зіграла на випередження та добиває мяч у порожні ворота на дальній стійці, таким чином забиває перший гол для своєї команди. А в заключні хвилини пенальті не забиває Марія Миколенко. Та це ніяк не завадило на останній хвилині другого таймі відзначитися Аліні Волинець.

Отже у підсумку рахунок 1:8, і це перша перемога для команди з університету ім. Бориса Грінченка, а команді НАУ залишається сподіватися на перемогу у наступних зустрічах.

Дмитро Івашков

Фото: Дмитро Івашков

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
29 листопада 2018

 630 переглядів

 
 
123123