НУХТ не планує віддавати першу сходинку в групі

У четвер, 20 лютого на паркеті спотривного комплексу Національного університету харчових технологій проходила гра дев`ятого  туру групового етапу змагань з футзалу серед студентів, в якому між собою зустрілись 1 та 3 місце таблиці групи А КУБГ та НУХТ.

Гра була не дуже швидка, обидві команди намагались забрати м`яч під свій контроль, та вже на 4 хвилині Баранчук Богдан виводить свою команду вперед. Проте відповідь прийшла у наситпній ж атаці і ось рахунок вже 1-1, а ще через хвилину Сіренко Олег робить швидкий дубль та виводить совю комнду мінімально вперед. Проте вже на 8 хвилині Крук Максим зрівнює рахунок . Хлопці з НУХТУ одрази спробували швидко відповісти та на 11 хвилині пропустили контр атаку  яку замкнув Никоненко Владислав зробивши рахунок 3-2 на користь КУБГ. Відповідь не змусила себе довго чекати і на 15 хвилині Ніколаєць Дмитро забиває гол та  повертає інтригу в цю гру , роблячи рахунок 3-3 Після цього хороші моменти мали дві команди, але забити ще не вдалось і команди пішли на перерву.

По перерві зі свіжими силами хлопці з НУХТУ всіма силами пішли вперед і осіли на воротах суперника, що дало свої плоди і вже через 4 хвилини рахунок був вже 3-4, швидкий гол “розбудив” команду і вони не збирались на цьому зупинятись і за наступні 2 хвилини було забито 2 голи і ось вже КУБГ був у ролі наздоганяючого. А на 28 хвилині Савенко Руслан робить дубль та забиває 7 гол для своєї команди, чим ставить жирну крапку і цьому матчі, та не залишає шансів КУБГ на те, щоб відігратись.

Владислав Мартинюк

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

 
21 лютого 2020

 466 переглядів

 
 
123123