Нагороди знайшли своїх переможців

20 квітня в центрі фізичного виховання та спорту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» ім. І. Сікорського відбулася церемонія нагородження призерів XIV Чемпіонату та Першості з футзалу Футбольної асоціації студентів м. Києва.

На церемонії було присутні багато поважних гостей, з яких зі вступним словом виступили наступні:  Стеценко Вадим Григорович – Голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Куліков Петро Мусійович – Голова Ради ректорів Київського вузівського центру, Ректора Київського національного університету будівництва і архітектури та Яцунь Олександр Миколайович – Голова Київської міської організації профспілки освіти і науки України.

А безпосередньо розпочав церемонію Президент футбольної асоціації студентів міста Києва Вадим Ярославович Місюра, який подякував усім партнерам за підтримку та плідну співпрацю, за для розвитку студентського спорту в Києві та Україні в цілому. Також подякував всім командам вищих навчальних закладів, їх керівникам, викладачам і тренерам за участь у змаганнях. Після чого справа перейшла до нагородження.

Для вручення нагород призерам Першості міста Києва з футзалу були запрошені: Сергієнко Микола Олександрович – Голова Федерації футзалу м. Києва, Шевляк Ілля Миколайович – Президент Спортивного комітету України, Трофимов Олексій Станіславович – заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, Печовал Катерина Вікторівна – заступник директора Київської обласної дирекції державного банку «Укргазбанк» та Бобровник Сергій Ілліч – голова Київської міської філії Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. За третє місце була нагороджена команда Військового інституту телекомунікації та інформатизації, за друге місце – фарм-команда Національного університету харчових технологій, а переможцями стала команда Інституту Кримінально-виконавчої служби.

Призерами  XIV Чемпіонату з футзалу серед студентських команд ВНЗ стали: третє місце команда Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», друге місце посіла команда Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова, а перше місце виборола команда Національного університету харчових технологій. Їх нагороджували Куліков Петро Мусійович – Голова Ради ректорів Київського вузівського центру, Ректор Київського національного університету будівництва і архітектури, Яцунь Олександр Миколайович – Голова Київської міської організації профспілки освіти і науки України та Стеценко Вадима Григоровича – Голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Виконавчим комітетом та Радою тренерів Футбольної асоціації студентів м. Києва були визначені переможці в окремих номінаціях. Нагороди найкращим вручав Бойко Олександр Григорович – Голова ради тренерів ФАСК, легендарний футболіст «Динамо» Київ, майстер спорту, дворазовий чемпіон СРСР і володар кубку СРСР.

Після нагородження відбулась фінальна гра розіграшу Кубку міста Києва з футзалу  серед студентських команд ВНЗ у якому зустрінуться команди Національного університету харчових технологій та Національному педагогічного університету ім. М. Драгоманова.

Прес-служба ФАСК

Фото: Роман Хоботов

 
21 квітня 2017

 1537 переглядів

 
 
123123